Drogirala bivšeg i po cijelom tijelu mu istetovirala svoj lik

Radiosarajevo.ba
Drogirala bivšeg i po cijelom tijelu mu istetovirala svoj lik
Muškarac iz Ohio koga je tokom više mjeseci uhodila bivša djevojka, tvrdi da ga je drogirala i istetovirala dok je bio u nesvjesti.

Andrew Whitmore probudio se u nevjerovatnom bolu i natopljen krvlju u stanu bivše djevojke da bi samo koji minut kasnije i shvatio šta se zapravo dogodilo.

Bio je drogiran, a njegova bivša djevojka je tetovirala svoje lice po njegovim grudima, rukama, nogama, leđima, pa čak i na genitalijama.

"Čak je istetovirala svoje lice na mom penisu", rekao je novinarima u šoku.

"Vrištala je: Niko više neće željeti da spava s tobom. Ti si moj, moj", prisjeća se Whitmore.

Službenici Elliot Brown i Douglas Thompson iz policijske službe u Cincinnati priznaju da nikada nisu čuli za takav slučaj tokom svih godina provedenih u policiji.

Međutim,  Whitmore nije podnio tužbu protiv svoje bivše djevojke koja je navodno tetovirala svoje lice na njegovom tijelu 77 puta, a par je čak počeo da se ponovo viđa.

"Sve u svemu, osjećao sam se krivim. Ja sam taj koji ju je prevario četrdeset puta a još sam navučen na met i kokain."

"A sad kad sam istetoviran njenim licem po cijelom tijelu, da li bi neko drugi želio da se viđa sa mnom?", rekao je u šali.

tatto.png - undefined

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije