Ups / Mlada doživjela šok: Došla upoznati svekra pa shvatila da je s njim imala seks

30. 11. 2018. u 19:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 53

Nekoliko sedmica prije vjenčanja buduća mlada je doživjela šok prilikom upoznavanja sa ocem svog vjerenika.

Shvatila je da ga već poznaje i da je jednom prilikom, prije nego što je upoznala svog vjerenika Tonyja, sa njegovim ocem Martinom imala “pijani” seks na jednu noć, piše Daily Mail.

“To se dogodilo prije nekoliko godina, dok još nisam poznavala svog vjerenika. Tad sam preferirala starije muškarce”, ispričala je ona.

Prilikom susreta i zvaničnog upoznavanja, primijetila je da ju je budući svekar prepoznao.

“Vidjela sam mu na licu da me prepoznaje. Nasmiješila sam se, pružila mu ruku i rekla da mi je drago što ga napokon upoznajem jer mi je Tony mnogo pričao o njemu”, otkrila je ona.

Inače, poslije razvoda od Tonyjeve majke svekar većinu vremena provodi na svojoj jahti sa njegovom mnogo mlađom partnerkom Marny. Srećom, poslije upoznavanja brzo su nastavili putovanje.

Tony i njegova supruga su u braku četiri godine, a ona, kao i svekar, nikad nikome nisu rekli za noć koju su proveli zajedno.

“Dođe nam u posjetu jednom godišnje. Pristojno se smiješkam dok je tamo, ali to je mala cijena za skrivanje ovakve tajne”, zaključila je ona.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA