Donor sperme ima 18 djece: Bira klijentice između 18 i 42 godine

Radiosarajevo.ba
Donor sperme ima 18 djece: Bira klijentice između 18 i 42 godine
Foto: The Sun / Kyle je imao i Facebook stranicu koja promovira njegove "usluge", ali je ona uklonjena

Kyle Gordy ima 27 godina, dolazi iz Los Angelesa te je otac čak 18-ero djece širom Sjedinjenih Američkih Država, a još ih je petero na putu!

Kyle je imao i Facebook stranicu koja promovira njegove "usluge", ali je ona uklonjena. The Sun piše kako je rekao da je dobivao stotinjak zahtjeva za doniranje sperme svaki mjesec.

Amerikanac je prvi put počeo pomagati ženama da zatrudne prije četiri godine, kada se počeo oglašavati putem društvenih medija.

Kyle je imao i Facebook stranicu koja promovira njegove

Foto: The Sun: Kyle je imao i Facebook stranicu koja promovira njegove "usluge", ali je ona uklonjena

Njegovi prvi klijenti bili su par koji sada ima dvoje djece, u dobi od četiri i 14 mjeseci, zahvaljujući donacijama sperme.

"Svi me traže. Ne mogu svima pomoći, ali obično doniram spermu između dvije i pet osoba svakog mjeseca", dodaje Kyle.

Kyle - koji ne razmjenjuje novac za svoje usluge - otkrio je da većina žena jednostavno koristi uzorak njegove sperme i ubrizgava ga kod kuće sa špricom, ali i da spava trećinom svojih klijenata.

"Kada imamo seks, pokušavamo da ga zabavimo", dodao je Kyle.

Njegove klijentice imaju od 18 do 42 godine, a nije isključeno da mu se "vraćaju". Rekao je da ne radi nikakvu diskriminaciju na temelju godina, ali da uvijek provjeri finansijsko stanje, kako bi bio siguran da dijete neće živjeti u neimaštini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije