Dodik bi s 'Milanovićem' okretao prase kraj Vrbasa

Radiosarajevo.ba
Dodik bi s 'Milanovićem' okretao prase kraj Vrbasa

 

Predsjednik Republike Srpske  Milorad Dodik učestvovao je u poslednjoj emisiji "U zdrav mozak", RTL-ovog komičara  Davora Jurkotića, a da toga uopće nije bio svjestan.

Naime, nakon što je Jurkotić pozvao kabinet predsjednika RS, tvrdeći da zove iz kabineta hrvatskog premijera Zorana Milanovića, sekretarica ga bez ikakve provjere spaja s prvim čovjekom RS-a.

Predsjednik RS, međutim, nije posumnjao ni kada Jurkotić kaže da je Milanović lično i pita ga "da okrene neko prase za njega" ili "gdje bi mogli noću izaći u provod", no pri spomenu paket aranžmana u kojem bi navodno došao kod Dodika, sve postaje drugačije.

Tek pri kraju razgovora Dodik je shvatio da su prijedlozi koje iznosi njegov sagovornik - čudni, a sve je palo u vodu" kada je "Milanović" rekao da će s njim doći i Stjepan Mesić.

Postavlja se pitanje, piše Avaz, kako je bez ikakve provjere kabinet entitetskog predsjednika spojio Dodika sa hrvatskim komičarem, i da li će zbog toga neko snositi posljedice.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije