Dobar dizajn: Pogledajte urnebesnu galeriju proizvoda čija je ambalaža pravi hit

0
Radiosarajevo.ba
Dobar dizajn: Pogledajte urnebesnu galeriju proizvoda čija je ambalaža pravi hit
Foto: Brightside / Zanimljiv dizajn ambalaže koji je privukao kupce...

Kako bi privukle pažnju kupaca, mnoge kompanije odlučile su uložiti dodatni novac u kvalitetan i vrlo kreativan izgled pakovanja njihovih proizvoda.

Ako je suditi po reakcijama korisnika društvenih mreža, naročito onih koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama, izgleda da su te kompanije uradile jako dobar potez.

Potrošači ne mogu a da ne ocijene proizvod prema izgledu, piše američki portal Brightside. Ipak, korisnici društvenih mreža saglasni su kako su grafički dizajneri pokazali svoju kreativnost... 

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Zanimljiv dizajn ambalaže koji je privukao kupce... - undefined

Foto: Brightside: Zanimljiv dizajn ambalaže koji je privukao kupce...

Iz tog razloga robne marke širom svijeta moraju razmišljati izvan okvira-ili još bolje, promijeniti ustaljeni okvir-kako bi stvorile privlačne naljepnice i dizajn za svoju robu.

Neke od najboljih i najkreativnijih ambalaža koje su osvojile kupce u supermarketima ali i na društvenim mrežama nalaze se u našoj fotogaleriji.

Pogledajte kako izgleda ambalaža za pakovanje peciva, kako je osmišljen dizajn ambalaže za maslinovo ulje, vodu, sir te za ostale proizvode koji se nalaze na policama u trgovinama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije