Do 19. februara: Ova tri znaka moraju biti oprezna tokom vladavine Vodolije

Radiosarajevo.ba
Do 19. februara: Ova tri znaka moraju biti oprezna tokom vladavine Vodolije
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Futuristička Vodolija lako se zaigra sa Uranom, planetom haosa, pobune i neočekivanih promjena, piše Lovesensa.

Vladavina Vodolije trajat će sve do 19. februara 2020. godine, a izazovi koje je ovaj vazdušno znak pripremio ove godine, neće lako pasti pojedinim znakovima Zodijaka.

Dok će neki znakovi osjetiti ljepotu slobode i novu energiju, nekima će taj burni vrtlog promjena i brzopletih odluka donijeti teškoće, nesigurnost, ali i važne lekcije.

Evo koja tri znaka očekuje rizičan period tokom vladavine Vodolije:

Rak - period transformacije

Prethodni period (vladavina Jarca) donio je vašem znaku velike promjene na emotivnom planu. U svakoj situaciji ste mogli da pronađete kompromis i iskristališete svoje romantične želje, ali ovoga puta velika Vodolija sve mijenja. Sunce se nalazi u vašoj 8. kući, odnosno kući intimnosti, seksa, transformacije... Tranziti planeta donose velike izazove u ljubavi, a mnogi će napraviti velike greške u odnosima zbog naglih promjena raspoloženja.

Škorpija - opasne igre riječi

Sunce je tokom perioda Vodolije u vašoj četvrtoj kući koja označava porodicu, kuću, emocionalnu stabilnost. Počet ćete da se fokusirate na svoj mali svijet i ljude koje volite. Ali, želit ćete da se odvojite od nekih članova porodice ili prijatelja za koje smatrate, a vama kradu energiju i sputavaju vas. Ove odluke mogu biti teške i konačne, zato dobro razmislite. Srećom, konjukcija Saturna i Plutona je u vašem sektoru komunikacije, pa je moguće da ćete uspjeti na pravi način da riješite nesporazume.

Ribe - skrivena emotivna i tajanstvena duša

Ovaj emotivni znak Zodijaka počinje da se osjeća usamljeno, izolovano i ne nalazi svoju svrhu tokom vladavine Vodolije. Sunce je trenutno u vašoj 12 kući, kući karme i snova. Vi ste jedinstvena emotivna i kreativna duša, ali to ne znači da treba da se potpuno izolujete. Ovaj krizni period još malo traje, a krajem februara imaćete priliku da pokažete koliko zaista vrijedite.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije