Dnevni horoskop za 26. februar: Postavljate sebi previsoke ciljeve

Radiosarajevo.ba
Dnevni horoskop za 26. februar: Postavljate sebi previsoke ciljeve
Foto: Pixabay / Ilustracija
Ovan nestrpljiv, Bik puca od zdravlja, Lav flertuje, Vaga nezadovoljna, Vodolija ima priliku za novi posao, Ribe nesigurne

BIK

Potrebno je da poradite na samopouzdanju i na tome kako sebe predstavljate u vašem poslovnom okruženju. Planirate da uđete u vezu sa osobom koja vam se dopada. Na neki način ste se uvjerili u njena osjećanja. Sasvim dobro zdravlje.

BLIZANCI

Teško vam je da se organizujete i da nađete pravi način da riješite sve nagomilane poslovne probleme. Potrebno je da poboljšate odnos sa voljenom osobom ako želite da se izbjegne razdvajanje. Variranje krvnog pritiska.

RAK

Učinit ćete sve što možete kako biste na polju posla uspjeli da ostvarite napredovanje. Opustite se pored vašeg partnera koji vam pruža iskrene emocije i podršku na svakom životnom koraku. Prolazan umor je moguć.

LAV

Potrudite se da sve nesporazume riješite na licu mjesta. Nemojte da odugovlačite sa nekim poslovnim odlukama. Ukoliko flertujete sa osobom koja je rođena u vodenom znaku, ona će željeti više. Mogući su problemi sa sinusima.

DJEVICA

Nećete doći do ostvarenja svih planova tokom današnjeg dana. Moguće je da postoje neke kočnice na koje ne možete da utječete. Djeluje vam da situacija sa voljenom osobom nije baš najbolja. Povoljan je period za odmor.

VAGA

Moguće su brojne komplikacije na poslovnom polju danas. Nećete lako naći rješenja za sve probleme. Moguće je da ste nezadovoljni i da sve više želite razvod braka ili prekid neke emotivne veze. Moguća je glavobolja.

ŠKORPIJA

Postavili ste sebi visoke ciljeve i spremni ste da se trudite i da naporno radite kako biste ih ostvarili. Teško vam je da svoje emocije pokažete jer imate utisak da vas partner ne razume na pravi način. Moguća je nesanica.

STRELAC

Oslanjate se na saradnike koji nisu u istoj mjeri posvećeni poslu, pa može da bude nekih problema danas. Možete da se nadate veoma mirnom danu ako ste u braku. Lijepo se slažete sa voljenom osobom. Povećajte unos kalcijuma.

JARAC

Iskreno porazgovarajte sa vašim pretpostavljenima o očekivanjima i promjenama koje želite da ostvarite. Moguće je da je nastupila faza u kojoj osjećate sve veću potrebu da se udaljite od voljene osobe. Prijala bi vam dijeta.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poslovnu promjenu i prelazak na novo radno mjesto. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ne želi prolaznu, već ozbiljnu vezu sa vama. Povedite računa o holesterolu.

RIBE

Očekuju vas manji problemi koji dolaze iznenada. Moguće je da ćete danas biti pod stresom. Nesigurni ste u svoja osjećanja i potrebno vam je neko vrijeme da sami otkrijete šta vam je potrebno. Moguće su infekcije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije