Djevojka sa najvećim usnama na svijetu: 'Doktori kažu da sam pretjerala'

2
Radiosarajevo.ba
Djevojka sa najvećim usnama na svijetu: 'Doktori kažu da sam pretjerala'
Foto: Screenshot/Instagram / Andrea Ivanova

Andrea Ivanova, studentica iz Bugarske, redovno dospijeva na naslovnice zbog svog izgleda.

Andrea priznaje da više ni sama ne zna koliko je novca potrošila na svoje zahvate, a toliko je pretjerala sa filerima da joj gornja usna skoro dodiruje nos. Uprkos savjetima doktora da to ne čini, rekla je da će nastaviti za zahvatima sve dok ne bude zadovoljna veličinom svojih usana.

Tvrdi da je oduvijek htjela staviti filere jer su moderni u Bugarskoj, ali poriče da je ovisna o njima.

Erna Imamović dijeli svoju priču: Djetinjstvo i gubitak oca u opsadnom Goraždu

Erna Imamović dijeli svoju priču: Djetinjstvo i gubitak oca u opsadnom Goraždu

Sa ovom transformacijom počela je ​​2018. godine i kaže da od obožavatelja dobija komplimente za svoje ogromne usne, a neki je i kritikuju. No, to ne mijenja njenu odluku. 

"Imala sam partnere koji su mi savjetovali da promijenim svoj izgled i da ne budem toliko ekstravagantna. Nikad ih nisam slušala i uvijek smo se svađali", objasnila je.

"Htjela bih ih još povećati, ali neki doktori misle da sam pretjerala. Moj doktor će mi dati još injekcija, samo se moram strpiti dva mjeseca. Ne znam jesu li najveće usne na svijetu, ali mislim da su jedne od najvećih", otkrila je Bugarka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije