Preljub / Djevojka preko Facebooka otkrila tajnu koju je njen otac skrivao 20 godina

23. 10. 2019. u 10:48:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 5

Otkriti nečiji preljub nikada nije lako, a pogotovo kada je riječ o vama bliskoj osobi.

Jedna djevojka na Redditu je tako otkrila da otac vara majku s njenom ujnom, odnosno suprugom majčinog brata i to više od 20 godina. Sve je zapravo otkrila njena sestrična koja je pročitala poruke koje su preljubnici izmjenjivali na Facebooku.

Odmah je nazvala svoju sestričnu i rekla joj što je otkrila, a ova joj je kazala kako obavezno mora fotografirati cijelu njihovu prepisku kako bi kasnije imale dokaz. Potom je nazvala svoju ujnu i rekla joj što su saznale, no ova je to odmah demantirala. Rekla joj je kako je riječ samo o šali preko interneta te da ništa od toga nije istina.

"Otišla sam na prvi voz i došla kod sestrične te smo cijeli dan čitale njihovu prepisku. Dale smo ujni sedam dana da prizna da ima aferu s mojim ocem prije nego što same pokažemo njihovu prepisku mojoj majci i ujaku", ispričala je djevojka.

"Činjenica da je to moj otac učinio nije me iznenadila, no znam da je slomilo srce moje nećakinje, a i moja majka će biti slomljena jer imam devetogodišnju sestru zbog koje će sigurno htjeti ostati u braku", dodala je.

Korisnike Reddita pitala je za savjet, a svi su joj odgovorili kako majci mora priznati što je saznala. Nekoliko dana kasnije djevojka je otkrila kako je rekla majci istinu i ona se sada želi rastati.

"Sr... se polako stišava iako smo i dalje optužene da smo ih razotkrile", rekla je razočarana kćerka.

NEMA KOMENTARA