Djevojka poslala poruku preminulom ocu i dobila odgovor: Ono što je pisalo ju je šokiralo

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka poslala poruku preminulom ocu i dobila odgovor: Ono što je pisalo ju je šokiralo
FOTO: Pixabay / Ilustracija/Mobitel

Pomisao da više ne možete razgovarati ili čuti voljenu osobu može biti izuzetno bolna. Jedna žena, poznata kao Kathy, podijelila je svoje iskustvo na Redditu. Navela je da je njen otac preminuo 2020. godine, ali da još uvijek ima njegov broj sačuvan u mobitelu.

Nakon posebno teškog dana, odlučila je poslati poruku na taj broj s jednostavnom rečenicom: "Nedostaješ mi svaki dan" uz dva srca. Ono što nije očekivala jest odgovor. Osoba s druge strane poslala je samo dva upitnika, što ju je potpuno iznenadilo.

Kathy je dodala dodatni kontekst, objašnjavajući da je to bio stari broj njenog preminulog oca. Razgovor se razvijao, a nepoznata osoba je ponudila fotografiju svog mačka kako bi razveselila Kathy.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Kathy je bila oduševljena ovim gestom i dijelila je uspomene na svog oca, uključujući i ime mačka koje je bilo isto kao i ime psa koji im je bio kućni ljubimac u djetinjstvu.

Razgovor je dirnuo mnoge čitatelje, a mnogi vjeruju da je to bio poseban znak od njenog oca. Ovaj dirljivi trenutak izazvao je emotivne reakcije komentatora na Redditu, pokazujući podršku i saosjećanje, javlja Klik.

Poruke

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije