Djevojka mu slomila nos jer je htio prekinuti vezu

Radiosarajevo.ba
Djevojka mu slomila nos jer je htio prekinuti vezu
FOTO: Facebook / Katie Anna
Mladić Ben Kennel, koji studira na Univerzitetu u Connecticutu, završio je krvav i sa slomljenim nosom nakon što je tadašnjoj djevojci Kathryn A. Mahoney predložio da se prestanu viđati.

Djevojka, inače sportistkinja i model, poludjela je kada joj je Ben u studentskom domu rekao da želi preknuti te ga šakom udarila u nos.

Povrijeđeni Ben nije se oko povrede uznemirio te je koristeći Snapchat poslikao svoje stanje i proslijedio fotografiju prijateljima. 

Ben Kennel - undefinedFoto: Snapchat / Ben Kennel

"Katie dolazi sa slomljenim nosom", napisao je ispod fotografije na kojoj je još uvijek krvav, a zatim još jednu nakon što je očistio lice, a na kojoj se jasno vidi slomljen nos. 

Napad, koji se dogodio 1. marta u domu je prijavio.

Policiji je rekao da ga je Mahoney udarila nakon što je spomenuo prekid. Pokušao joj je blokirati ruku no nije uspio, a nakon udarca odjurio je u studentsku sobu k prijatelju i potražio pomoć. Odvezao se zatim u bolnicu gdje su mu sanirali povrede.

Ljepotica-zvijer koja ga je udarila optužena je za napad trećeg stepena te je zadržana uz kauciju od 1.500 dolara. 

Inače, fakultet Fairfiled koji oboje pohađaju je mali privatni univerzitet s oko  5.100 studenata, piše Daily Mail. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije