Djevojčica (3) zaspala u školskom autobusu: Pronađena na parkingu nakon radnog vremena

0
Radiosarajevo.ba
Djevojčica (3) zaspala u školskom autobusu: Pronađena na parkingu nakon radnog vremena
Foto: Pexels / Vozač autobusa zaboravio djevojčicu

U italijanskoj provinciji Teramo trogodišnja djevojčica je ostala sama u autobusu pet sati, od osam do 13:00 sati, nakon što su je zaposleni u školi zaboravili u vozilu.

Alarm za uzbunu je bio kada je njena majka došla po nju oko 13:00 sati, ali djevojčice nije bilo. Kada se obratila vaspitačici u školi, ona je rekla da djevojčica taj dan uopšte nije stigla. Nakon prvobitne panike, majka se sjetila da bi djevojčica još uvijek mogla biti u školskom autobusu gdje je odlučila i da je potraži. 

Vozač i pomoćnik su odmah otišli na parkiralište da provjere autobus, a djevojčica je bila sklupčana na zadnjem sjedištu i plakala

Drama u Srbiji: Muškarac pokušao da otme djevojčicu na autobuskoj stanici, građani odmah reagovali

Drama u Srbiji: Muškarac pokušao da otme djevojčicu na autobuskoj stanici, građani odmah reagovali

Sve se odvijalo u gradiću Morro D'Oro u Teramu, gdje je gradonačelnica Romina Sulpizii izjavila da će zbog ovog slučaja biti preduzete mjere protiv osoblja koje je odgovorno za vozilo koje prevozi djecu. 

Sličan slučaj se dogodio u Teramu ranije ove godine, kada je četverogodišnja djevojčica ostavljena u autobusu.

Djevojčica je ostala sama u autobusu skoro pet sati, ali na sreću kada su je pronašli bila je dobro. Ipak, odveli su je u bolnicu na doktorski pregled gdje su je rehidratizirali i pružili joj osnovnu njegu.

Pretpostavlja se da je djevojčica ušla u autobus, zaspala, te da je pratilac i vozač nisu primjetili kada su napuštali vozilo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije