Dječak ostavio dirljivu poruku na kutiji igračke koju je silno želio

Radiosarajevo.ba
Dječak ostavio dirljivu poruku na kutiji igračke koju je silno želio
Kada majka Leona Ashwortha (10) iz Liverpoola nije imala dovoljno novca da mu kupi plišanu pandu koja mu se svidjela, dječak je odlučio da na kutiji ostavi nesvakidašnju poruku.

“Moja mama nema dovoljno novca, tako da mi kupuje Pandyja sljedeće nedjelje, 15. juna. Zato Vas molim da ga ne kupujete jer će me to rasplakati. Mnogo vam je zahvalan potencijalno budući vlasnik. Pandino ime – Pandy!“, pisalo je u poruci. 

poruka_icetrend.jpg - Dječak ostavio dirljivu poruku na kutiji igračke koju je silno želio

Iako je zamolio sve eventualno zainteresirane kupce da se odluče za nešto drugo dok njegovoj mami Debbie Ashworth ne stigne plaća, zaposleni u toj prodavnici odlučili su ga iznenaditi i nagraditi za razumijevanje koje je pokazao.

Kako bi ga pronašli, oni su fotografirali poruku i objavili je na Facebboku, te ju je tako vidjela i Debbie Ashworth koja im se, prepoznavši rukopis svog sina, odmah javila, a zaposleni su je pozvali da dođe s Leonom do prodavnice, piše Icetrende.com

djecak_igracka_icetrend.jpg - Dječak ostavio dirljivu poruku na kutiji igračke koju je silno želio

"Ovo je najbolji dan mog života", rekao je dječak kada je ugledao iznenađenje, odnosno Pandyja koji ga je tamo čekao. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije