Dijamanti i bočice parfema kao ukrasi: Luksuzna jelka vrijedna 15 miliona dolara

Anadolija
Dijamanti i bočice parfema kao ukrasi: Luksuzna jelka vrijedna 15 miliona dolara
Foto: Facebook / Jelka u hotelu u Španiji

Božićno drvce luksuznog hotela u Španiji ukrašeno je predmetima čija se vrijednost procjenjuje na oko 15 miliona dolara, javljaju američki mediji.

Drvce hotela na jugu Španije ukrašeno je rozim dijamantima od tri karata, ovalnim crvenim, crnim i bijelim dijamantima te safirima od četiri karata.

Pored dragog kamenja, iz hotela navode kako je drvo ukrašeno i drugim predmetima među kojima su i čak bočice s parfemom.

Sve dekoracije su ručno rađene, a dijamanti su inspirirani temom i elementima art deco i kolonijalnim dizajnom, dominantnim u lobiju hotela.

Idealno božićno drvce za svaki horoskopski znak

Astrolozi odgovaraju kakvo je božićno drvce idealno za svaki horoskopski znak, piše portal Zadovoljna.hr . Ovan Ovnovi vole veselo i bogato uređeno drvce. Preopteretit će ga malenim sobovima, figuricama Djeda mraza i ostalim simpatičnim ukrasima. Bik Bikovi vole prava drvca, a umjesto plastičnih kuglica i girlandi odabrat će prirodnije ukrase poput onih izrađenih od drva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije