Danas je 11.11: Datum koji donosi promjene baš svima

Radiosarajevo.ba
Danas je 11.11: Datum koji donosi promjene baš svima
Foto: Pixabay / Ilustracija

Stigao je novembar u kojem se najviše ističe 11. dan u mjesecu. Četiri jedinice, ili dvije jedanaestice, koje se mogu tumačiti i kao 22. Ovaj datum predstavlja duhovno vodstvo i dualnost, koju označava broj 2 povezuje intuitivne kvalitete.

Visoke svećenice s kreativnim vodstvom i snagom Velikog maga. Ljudi koji su rođeni na ovaj dan (dakle, 11. novembra) vrlo su duhovni i karizmatični te nezavisni. Energija brojeva 1 i 2 slična je energiji Yina i Yanga u Taoizmu. Energija broja 1 je nezavisna i karizmatična, dok broj 2 nosi intuitivnost i kreativnost. Tako, zapravo, broj 11 ima dodatnu dozu energije, jer objedinjuje te dvije energije koje se mogu 'izvući' iz broja 11. To je dan kad postoje svi preduvjeti da ostvarite sve svoje važne ciljeve.

Sam 11. novembar ima veliki potencijal u svijetu sinkroniciteta, pa ako želite da se nešto ostvari u vašem životu, pokušajte to ostvariti baš na taj dan. Ubrzajte sve ono što trebate napraviti da bi se stvari same posložile i ostvarile. Dvije 11-ice općenito nose veliki potencijal za okretanje prema sebi, radu na duhovnom i mentalnom rastu i duhovnom i mentalnom čišćenju. Na današnji dan puno ćete efikasnije moći razumijeti uzroke svojih problema i iznjedriti rješenja. Imate jako izraženo šesto čulo i dobar je dan za rad na važnim projektima.

Kod koji predstavljaju 4 jedinice, to zrcaljenje brojeva, naša je poveznica sa duhovnim svijetom, te podsjetnik da smo dio cjeline i da ne možemo stati onda kad se nama čini da smo postigli oni čime smo zadovoljni. To je dan koji nas tjera da obratimo više pažnje na stvari koje se događaju u našem životu i oko nas, te da držimo ego pod kontrolom. Na ovaj dan bit ćete skloniji tome da bolje razumijete sebe i da znate što trebate učiniti da biste postali bolja verzija sebe. Imat ćete inspiraciju i raditi stvari koje inače ne biste radili. To može biti i pomalo zastrašujuće, no u cjelini će prevladati ono pozitivno.

Ako imate osjećaj da ste tijekom studenog dosad stalno vodili neke borbe, potreban je malo dublji uvid da stvari krenu. Ima puno promjena na koje se morate pripremiti i vaša duša će rasti na posve neočekivani način. Pustite da se sve samo posloži, te da se s vremenom samo pokaže kojim putem treba krenuti, prenose 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije