Da li je Katerina Tikhonova kćerka ruskog predsjednika Vladimira Putina

Radiosarajevo.ba
Da li je Katerina Tikhonova kćerka ruskog predsjednika Vladimira Putina
Kolega od Katerine Tikhonove iz svijeta akrobatskog rock’n’rolla potvrdio je da je ona mlađa kćerka predsjednika Rusije Vladimira Putine i onda je kasnije povukao komentar, kazavši da "nije dobro razumio pitanje".

Drugi put u dvije godine Reuters je otkrio verzu Tikhonove sa ruskim predsjednikom, navodeći ime izvora, da bi zatim javno bila osporavana objavljena informacija.

Podpredsjednik Svjetske Rock’n’Roll konfederacije (World Rock‘n‘Roll Confederation -WRRC) Manfred Mohab u intervjuu za Reuters u nedjelju kazao je da je znao Tikhonovu kroz njen rad sa konfederacijskim prezidijumom.

Upitan da odgovori da li je Tikhonova bila Putinova kćerka, odgovorio je: “Da. Znam je, da naravno”. Upitan drugi put, klimnu je glavom i kazao: “Da”.

Kremlj i Tikhonova nisu odgovorili na zahtjev za komentar.

Nakon što je Reuters objavio tekst u utorak, Mohab je telefonirao redakciju Reutersa i rekao: “Ne mogu potvrditi da znam kćerku gospodina Putina. Nemam ništa s njima”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije