Da li biste ikada potrošili skoro 6.000 KM na torbu za sendvič? Louis Vuitton vam nudi tu mogućnost

1
Radiosarajevo.ba
Da li biste ikada potrošili skoro 6.000 KM na torbu za sendvič? Louis Vuitton vam nudi tu mogućnost
Foto: Louis Vuitton / Louis Vuitton torba

Dizajnerska firma odjevna Louis Vuitton je predstavila torbu za sendvič. Sjećaš li se kada je Saint Laurent predstavio luksuzni "lunch box" napravljen od kože i upotpunjen standardnim brendingom, a koji je internetom nakon izbacivanja postao jedan od najpopularnijih komada godine?

Upravo zato, nije nimalo čudno što istu popularnost doživljava i LV torba za sendviče koja doseže vrtoglavu cifru veću od 3.000 eura (više od 5.860 KM). Međutim, modni entuzijasti sa povećim budžetom vole ovakve primjerke, a to potvrđuje i informacija da je torba trenutno rasprodana.

Na prvi pogled papirna "Sandwich Bag" je napravljena od prave kože, a dolazi u prepoznatljivoj boji kao i ostale poznate shopper torbe brenda. Unutrašnjost je obložena tekstilnom podstavom i krije manji džep. Naravno, ova torba nije ustvari namijenjena nošenju sendviča (iako ne bismo se čudili da je neki za to koriste), već za odvažne stylinge.

Proslava Prvog maja na Bunici: Uživanje uz obavezni roštilj i sportske igre

Proslava Prvog maja na Bunici: Uživanje uz obavezni roštilj i sportske igre

Ne sumnjamo da ćemo je viđati u nadolazećim streetstyle kombinacijama Sedmica mode, a moramo priznati da se zaista veselimo vidjeti na koji način će je modni entuzijasti kombinovati, kao i ko je sve uzeo svoj primjerak.

LV je oduvijek bio sinonim istinske luksuzne mode, ali s ovakvim i sličnim komadima, ulazi u kategoriju kolekcionarskih brendova koje zaista nekolicina može priuštiti. Stvarajući još veći ekskluzivitet od onog što već jest, LV na aktuelnoj modnoj sceni dominira kao jedan od ultimativnih statusnih simbola moći, javlja 24.sata.

Louis Vuitton torba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije