Čovjek čije je tijelo prekriveno tetovažama uklonio penis jer "ne izgleda lijepo"

Radiosarajevo.ba
Čovjek čije je tijelo prekriveno tetovažama uklonio penis jer "ne izgleda lijepo"
Instagram / Adam Curlykale

Adam Curlykale (32) iz Kaliningrada, koji ima tetovaže na 90 posto svog tijela, uklonio je penis jer "ne izgleda lijepo".

Ovaj neobični Rus počeo se tetovirati nakon što mu je dijagnosticiran rak prije 12 godina, jer je zbog blijede kože i ožiljaka bio u depresiji.

Nakon što je istetovirao sve što je mogao, uključujući i oči (da, dobro ste pročitali), odlučio je da ukloni penis jer se "nije dobro uklapao sa ostatkom tijela". Penis je uklonio u Meksiku, a odstranili su mu i testise te bradavice.

Adam ili kako sam sebe naziva Oreo, pobijedio je karcinom, ali zbog oslabljenog imunološkog sistema bio je sve bljeđi, pa su mu doktori na kraju dijagnosticirali i albinizam. Na kraju se tetovažama borio protiv nesigurnosti.

"Uvijek sam znao da sam drugačija. Moja najdraža boja je siva i svi njeni tonovi i zato je boja moja kože sada poput grafita", kazao je on.

Kada su ga pitali šta će uraditi s deset posto kože koja nije istetovirana, odgovorio je da ima planove.

"Sam dizajniram svoje tetovaže, to je moje tijelo. Imam jasnu viziju kako treba izgledati i idem ka tome korak po korak- Život je suviše kratak da se brinemo šta će biti sutra. Život je ovdje i sada", kazao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije