Astrologija / Četiri znaka kojima juni donosi velike životne preokrete

13. 06. 2021. u 21:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Pomračenje Sunca i retrogradni Merkur trenutno se preklapaju tokom sezone Blizanaca, a sav astrološki haos dostiže vrhunac nakon 10. juna.

Pomračenja gotovo uvijek donosi iznenadne nove početke i preokrete na životnom putu, a to je posebno istina za ova četiri horoskopska znaka. Trenutno vladaju Blizanci, jedan od promjenljivih horoskopskih znakova, a s pomračenjem se aktivira puno osjetljivih i značajnih životnih promjena.

Ako ste jedan od ovih horoskopskih znakova, pripremite se, piše Bustle.

Blizanci

Pripremite se za upoznavanje nove strane sebe, Blizanci. Ovo pomračenje se dešava u vašoj prvoj kući, koja je direktno povezana sa vašim egom, identitetom i načinom izražavanja.

S tim u vezi, možda ćete pretrpjeti neke ozbiljne promjene kada je riječ o vašem imidžu. U redu je prihvatiti različite dijelove svoje ličnosti, oslobodite se potrebe da udovoljite drugima. Pravi prijatelji će vas podržati u potrazi za autentičnošću.

Djevica

Vaš profesionalni život trenutno prolazi kroz period promjena, jer ovo pomračenje pogađa vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Iznenada istražujete nove puteve u svojoj karijeri, bilo da je to u obliku mogućnosti za unaprjeđenje u okviru vašeg trenutnog radnom mjesta, ili u obliku ostvarivanja na sasvim drugom polju.

Neka vaše opcije budu otvorene i još uvijek ne donosite konačne odluke. Promjene će se dogoditi brzo tokom ovog pomračenja, ali sačekajte dok ne dobijete sve potrebne informacije prije nego što “prelomite” bilo šta.

Strijelac

Stvari se trenutno mijenjaju u vašim vezama i morate brzo da naučite kako da se prilagodite potrebama i željama drugih ljudi. S pomračenjem u vašoj kući posvećenosti i partnerstva, ovo je period promjena u načinu na koji se odnosite prema najbližim ljudima.

Bilo da se radi o vašem partneru, šefu ili najboljem prijatelju, shvatit ćete da su iskrenost i transparentnost najvažniji. Otvorite nove kanale komunikacije u okviru svojih veza i posmatrajte kako stvari idu na bolje.

Ribe

Vaš porodični život bit će podložan velikim promjenama. I dok se to može činiti destabilizujuće, na kraju će vas odvesti do boljeg mjesta. Iskoristite mogućnosti za povezivanje sa voljenima ili ljudima iz vaše prošlosti na nov način koji vam omogućava da izliječite stare rane.

Također je juni sjajno vrijeme da prihvatite mogućnost života na novom mjestu, možda bi vam selidba ili sesija renoviranja kuće mogli pomoći da se osjećate sigurnije u svom utočištu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA