Četiri horoskopska znaka koji ne znaju čuvati tajne

Radiosarajevo.ba
Četiri horoskopska znaka koji ne znaju čuvati tajne
Arhiv / Ilustracija

Nije zdravo čuvati tajne samo za sebe i uvijek je puno bolje ispričati ih nekoj osobi u koju imamo povjerenja.

No često je teško prepoznati kome zaista možete vjerovati, a ko će jedva dočekati odati vašu tajnu drugima. Ipak, astrolozi smataju da vam u tome može pomoći horoskop i izdvajaju znakove u koje ne biste trebali imati povjerenja:

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su odati i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povrijedili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično požale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od povjerenja.

Blizanci

Brbljavim Blizancima tračanje je omiljen hobi, stoga im ne povjeravajte tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji. No nemojte im puno ni zamjeriti tu njihovu manu jer oni jednostavno izgaraju od želje da kada doznaju nešto novo to ispričaju drugima.

Strijelci

Baš poput Blizanaca, Strijelci obožavaju pričati i često su poznati kao najveći brbljavci u društvu. A uz pokoju čašicu viška pričaju i o svemu što ne bi smjeli pa ste sigurniji ako im ne povjeravate svoje tajne.

Vodolija

Osobama rođenima u ovom horoskopskom znaku možete povjeriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, no težinu vaših ostalih tajni procijenit će oni sami. Vodolije su obično jako slobodoumni pa bi se mogli narugati vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama i prepričati ih u društvu, piše Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije