Čeka ih burno ljeto: Ova četiri horoskopska znaka će najviše osjetiti retrogradnost Neptuna

0
Radiosarajevo.ba
Čeka ih burno ljeto: Ova četiri horoskopska znaka će najviše osjetiti retrogradnost Neptuna
Foto: Pixabay / Horoskop / Ilustracija

Retrogradni Neptun događa se svake godine i traje oko pola godine. Neptun je planet iluzija, snova i fantazije, a kada krene retrogradno, gubi svoju moć - što znači da će se sve iluzije koje smo imali srušiti, ostavljajući nam više jasnoće do kraja godine.

Ovo razdoblje zapravo će nam omogućiti da skinemo ružičaste naočale koje smo nosili u prvoj polovini godine i potaknuti nas da stvarno napravimo promjene tamo gdje je to potrebno.

Ova će četiri horoskopska znaka posebno osjetiti retrogradnost Neptuna, piše Story.hr .

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Blizanci

Blizanci imaju velike snove za budućnost, ali ne treba žuriti jer je ovo razdoblje idealno za razmišljanje. Mogli biste dobiti upozorenja kada je riječ o vašim ciljevima u karijeri. Ako ste bili opušteni, zvijezde vas potiču da se usredotočite na ispravan način planiranja i provođenja aktivnosti. Iako Neptun može potaknuti sanjarenje, potrebna vam je doza praktičnosti.

Čak i ako rezultati ne dođu brzo, budite uporni.

Koja je vaša? Svaki znak horoskopa ima svoju tajnu koju skriva i ne otkriva nikome

Koja je vaša? Svaki znak horoskopa ima svoju tajnu koju skriva i ne otkriva nikome

Rak

Ovo je razdoblje koje vam može puno reći o vašem rastu i razvoju. Izdržali ste puno, a o tome govore i vaši uspjesi. Neptun vas potiče da se više povežete s ljudima kroz svoja iskustva. Potrebni su vam ljubav i podrška drugih da biste prešli na sljedeću razinu. Otpustite staru verziju sebe i prihvatite novu koja će vam donijeti mnogo sreće.

Djevica

Jesu li vam ljudi lagali u prošlosti, sada ćete saznati. Pravu sliku svog partnera otkrit ćete ako se u ovom razdoblju usredotočite na potragu za istinom. U nadolazećim mjesecima nastojat ćete se više cijeniti i donositi bolje odluke u prijateljskim i romantičnim vezama. Za one koji su u ozbiljnoj vezi - stvari mogu ići samo na bolje, a veza će se učvrstiti.

Znakovi koji moraju da prođu kroz ljubavne odnose
Foto: Društvene mreže

Škorpion

Ove sezone ste iskusili svoj puni potencijal i snagu. U ovom razdoblju se razvijate i transformirate, a Neptun i Saturn donijet će vam priliku za uspostavljanje čvršćih romantičnih veza. Bit ćete u skladu sa svime što vam donosi blagostanje. Ovo razdoblje je povoljno za analizu i razmišljanje, ali ne i za donošenje važnih odluka. Imate neustrašivost i hrabrost, a kreativnost i sloboda pomoći će vam da stignete kamo želite. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije