Britanska učiteljica zbog vibratora završila na operaciji

Radiosarajevo.ba
Britanska učiteljica zbog vibratora završila na operaciji
Facebook / Emma Phillips
Učiteljica iz Velike Britanije, 24-godišnja Emma Phillips, prije nekoliko dana se previše zaigrala sa svojim dečkom Lee Millerom.

Strastima su se toliko prepustili da im je ružičasti vibrator od skoro 18 cm izmakao kontroli i nestao u njenom tijelu, piše Mirror. 

Uhvatila ju je panika. Kazala je kako je osjetila da i dalje vibrira negdje unutra. Oko sat vremena pokušavali  su izvaditi viljuškom i hvataljkom za roštilj. Tada im je postalo jasno da moraju u bolnicu.

Bilo im je užasno neugodno objašnjavati medicinskom osoblju što se dogodilo, posebno zato što su bili pijani toliko da nisu bili u stanju sami se odvesti u bolnicu već je Hitna pomoć morala doći po njih.

Najprije su je smjestili pod rendgen, a potom odlučili kako je preduboko u tijelu i neće ga moći bezbolno izvući kroz rektum. Nestašni vibrator iz nje su izvadili pod općom anestezijom - i dalje je vibrirao. Tješili su je riječima kako ovakve slučajeve imaju često.

Ponudili su joj da seks igračkicu ponese kući, ali ona je to odbila. 

Emma je odlučila podijeliti svoje bizarno iskustvo s javnošću jer želi upozoriti parove da pripaze što rade u krevetu te da ne izbjegavaju odlazak u bolnicu ako nešto krene po zlu, kao u njezinom slučaju. Stavila je na Facebook i svoje fotografije dok je ležala u bolnici, a pokazala je i model ružičastog vibratora koji im je zadao toliko muke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije