Beyoncein 'vrući' nastup na poluvremenu Super Bowla

Radiosarajevo.ba
Beyoncein 'vrući' nastup na poluvremenu Super Bowla
/ foto: Getty Images

Za neke je Beyoncein show na poluvremenu Super Bowla bio najbolji moment utakmice.

Beyonce je otpjevala nekoliko hitova uključujući "Love on Top", "Crazy in Love", "End of Time", i "Baby Boy", prije nego što su joj se pridružile članice njene bivše grupe Destiny's Child, Michelle Williams i Kelly Rowland. Trio je izveo pjesme "Bootylicious" i "Independent Woman", kao i Beyonceinu pjesmu "Single Ladies".

Rowland i Williams su nakon toga napustile scenu da bi Beyonce izvela pjesmu "Halo".



Show se sastojao od mnogo vatre, leda i dima, a Beyonce se pojavila na uzdižućoj platformi. Na početku nastupa bacila je jaknu u publiku.

Prije početka utakmice Jennifer Hudson i hor djece osnovne škole Sandy Hook otpjevali su "America the Beautiful", nakon kojih je Alicia Keys za klavirom otpjevala nacionalnu himnu.

Povodom ovogodišnjeg Super Bowla pitanja koja su načešće postavljana bila su da li će se Destiny's Child ujediniti i da li će Beyonce pjevati na playback kao na inaguraciji Baracka Obame.

U imena koja su do sada nastupala u sklopu Super Bowla spadaju Ella Fitzgerald, Andy Williams, The Rolling Stones, Prince, The Who, Gloria Estefan, Justin Timberlake i Janet Jackson.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije