Balotelli dobio nogu

Radiosarajevo.ba
Balotelli dobio nogu

Čini se da su se stvari preokrenule za Balotellija, koji je imao veliki broj romantičnih izleta sa prelijepim ženama, kada ga je ostavila djevojka Tabby Brown, prenosi Daily Mail.

Govori se da je Playboyevom modelu dosadio manjak pažnje napadača Manchester City-ja, te da je otrčala u zagrljaj R&B pjevaču Treyu Songzu.

"Stvarno ga je pogodilo. Postao je ljut i uzrujan i počeo je progoniti. Mislim da nikad prije nije bio ostavljen", izjavio je za The Sun prijatelj dvadesetosmogodišnje Tabby.

Veza Tabby i Balotellija nije bila jednostavna. Njihova sedmomjesečna ljubav bila je testirana kada je fudbalerova bivša djevojka, Raffaella Fico, objavila da je trudna. Raffaella je prošli mjesec rodila kćerku. 

Za Tabby se govori da je očarana Treyom, novim čovjekom u svom životu. "Nije dobijala dovoljno pažnje, Trey je oborio s nogu", rekao je izvor.

Sedmica nije bila dobra za Balotellija nakon što je uslikan u prepirci sa svojim trenerom, Robertom Mancinijem, koji je morao intervenisati nakon što je Talijan pregrubo startao na saigrača Scotta Sinclaira.

Balotelli i Mancini u prepirci, Daily Mail

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije