Astrolozi tvrde - ovo su najsretniji dani u januaru 2022. godine

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi tvrde - ovo su najsretniji dani u januaru 2022. godine
Foto: Pexels / Ilustracija

Januar otvara vrata 2022. godine, a prema astrološkim prognozama, ovaj mjesec će nositi pozitivnu energiju, učinit će da se osjećamo bolje nego inače, a mnogi će biti motivirani započeti ispunjenje novogodišnjih želja.

Kao i svaki period, tako i januar 2022. ima numerološki i astrološki tzv. sretne dane, odnosno dane posebne snage, tvrde astrolozi, ističući kako tokom tih dana, možete poboljšati svoje raspoloženje i produktivnost, donijeti važnu odluku, krenuti na put osobnog ostvarenja, riješiti problem…

18. januar – kraj retrogradnog kretanja Urana

Katolici širom svijeta danas obilježavaju Veliki petak

Katolici širom svijeta danas obilježavaju Veliki petak

18. januara se oslobađamo negativne energije koja se u nama skupila. Od ovog dana mnogi od nas će moći zaboraviti prošlost i usmjeriti pogled u budućnost. Uran će pomoći da se očistite od strahova i nesigurnosti. Ovaj dan će biti pun ugodnih iznenađenja.

24. januar – dan prelaska Marsa u znak Jarca

Mars će 24. januara prijeći u znak Jarca, gdje će ostati do 5. marta. Financijski sektor će cvjetati jer prisustvo Marsa u desetoj kući horoskopa stvara odlične uslove za rad i donošenje važnih odluka. Mnogi od nas će moći izaći iz svoje zone komfora i poduzeti konkretne korake.

29. januar – kraj retrogradnog kretanja Venere

Na ovaj datum Venera će započeti svoje direktno kretanje, zbog čega ćemo biti okruženi romantičnom energijom. Ovaj planet će nam dati snažan pozitivni poticaj. Mnogi ljudi će postati znatno produktivniji, ne samo 29.1., već i tijekom preostalih mjeseci u godini.

30. januar – Mjesec u fazi opadanja u Jarcu

30. januara Mjesec će biti u opadanju u odnosu na Zemlju. To znači da će njegova udaljenost do nas biti svedena na minimum. Ovo će značajno povećati njegovu snagu i moćnu lunarnu energiju. Ako uzmemo u obzir da će ovog dana opadajući Mjesec biti u sazviježđu Jarca, možemo zaključiti da će dan biti vrlo produktivan. Mnogi će se posvetiti ostvarenju velikih planova i ambicija, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije