Astrolozi o "udarima" planeta u aprilu: Horoskop kaže - stiže doba strasti

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi o "udarima" planeta u aprilu: Horoskop kaže - stiže doba strasti
Foto: Pixabay / Ilustracija

Astrolozi otkrivaju koji su najvažniji aspekti planeta u aprilu, kao i kako će utjecati na našu sudbinu, planove i različita životna polja:

Venera ulazi u znak Riba 5. aprila i to će se posebno odraziti na emotivne odnose. Seksualnost i bliskost će se povećati, a istovremeno ćemo biti mnogo emotivniji.

Važno je da se tokom ovog vremena fokusiramo na sve što nam se sviđa kod naših voljenih (ne samo na ono što nam smeta) i da to jasno izrazimo.

Premijer liga BiH: Zrinjski i Sarajevo igraju derbi kola, na programu još dvije utakmice

Premijer liga BiH: Zrinjski i Sarajevo igraju derbi kola, na programu još dvije utakmice

U nedjelju, 10. aprila, Merkur, planet komunikacije, ulazi u zemljani znak Bika.

Astrolozi ističu da je tokom ovog aspekta najbitnije da ne potiskujemo emocije, kao i da jasno i otvoreno pokažete voljenima koliko vam znače.

Oslobodite se sjena iz prošlosti, ne vraćajte se na stare probleme – zajedno s dragom osobom gledajte naprijed i sve će ići pravim tokom.

Kada 14. aprila Mars uđe u znak Riba, vaši osjećaji će biti impulzivniji. Osjećat ćete se kao da imate krila, ali pazite da neke stvari ne radite nepromišljeno. Očekuje vas puno zadovoljstva.

Pun Mjesec u aprilu zasjat će na nebu 16. i to u znaku Vage. Moguća je drama na polju romantike.

Pokušajte ostati smireni, strpljivi i pronađete ravnotežu. Harmonija u odnosu se ne postiže svađom, već mirnom i staloženom komunikacijom.

Kada 29. aprila Merkur prijeđe u znak Blizanaca, bit ćete izuzetno komunikativni i društveni. Uživat ćete provoditi vrijeme u velikom društvu, upoznavati nove ljude i razmjenjivati iskustva. Zato iskoristite ovaj dan da izađete i dobro se provedite.

Retrogradni Pluton očekuje nas istog dana i donosi pravu transformaciju: očekuju nas mnoge promjene i novi životni putevi. Međutim, Pluton zahtjeva da prvo pogledamo njegove tamne čestice …

U subotu 30. aprila pomrčina Sunca u Biku može donijeti brze i iznenađujuće promjene. Odvojite vrijeme za sebe, osamite se, izolirajte se od negativnih vijesti i kaotične svakodnevice.

Ispunite sebi neke potrebe i želje, pružite sebi ljubav, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije