Astrolozi najavili fatalni koridor pomrčine: Pročitajte detaljan horoskop za 20. april i 5. maj

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi najavili fatalni koridor pomrčine: Pročitajte detaljan horoskop za 20. april i 5. maj
Foto: Pixabay / Detaljan horoskop za sve znakove Zodijaka

Fatalnost je već u zraku, kažu astrolozi – počinje vrijeme promjena i to u pravom smislu te riječi. Prva pomrčina događa se 20. aprila u znaku Ovna – i ovo je prva pomrčina u ovom znaku, koja otvara pomrčine na osi odnosa Ovna i Vage u sljedeće dvije godine.

Učinak pomrčine trajat će još tri mjeseca, no upravo 20. aprila možete doći do nekog važnog otkrića ili želje.

Važno je razumjeti da je znak Ovan uvijek odgovoran za neku vrstu hrabrog i odvažnog iskoraka povezanog sa sebičnim stavom prema izgradnji vlastitog života. Ovo zviježđe simbolizira poduzetnike, vojnike, hrabre i poduzetne ljude. S aspekta događaja, Ovan simbolizira nekakvu ideju, impuls da se nešto pokrene, što znači da se u svakom čovjeku može javiti hrabra misao za ostvarenje neke misli!

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Djelomično će unutarnje emocije biti usmjerene na potrebu da se živi vlastiti život, a ne da se okreće drugima – ovo je pomrčina samodostatnosti, odvažnosti, hvatanja nečega na silu. U zraku će se osjećati poprilična emotivna napetost, kao da su u vaš život ušle kardinalne promjene od kojih se cijela vaša sudbina trese.

Vladar pomrčine Mars bit će u Raku, što znači da bi pothvat mogao biti povezan s novim ciklusom u obiteljskim odnosima, po pitanju nekretnina i odnosa sa ženama.

Prognoza za pomrčinu 20. aprila 2023.

Ovan

U trenutku pomrčine osjetit ćete poticaj da započnete nešto vezano uz svoje tijelo, imidž ili profesionalno ostvarenje. U sljedeće dvijegodine mogu se riješiti pitanja koja se tiču ​​vašeg osobnog života – brak, razvod, rođenje djeteta. To znači da u vrijeme pomrčine 20.4. možete razmišljati o potomstvu ili će pomrčina utjecati na vašu želju da kupite stan, zemljište ili izgradite kuću.

Bik

Pomrčina se događa u vašem sektoru prošlosti i onoga što je bilo skriveno – možete saznati neku tajnu ili otkriti nešto što sebi niste htjeli priznati. Također može postojati želja da odete negdje i budete sami – moguće je poslovno putovanje ili posjet rodbini.

Stiže pomračenje Sunca: Na ova četiri znaka će najviše utjecati

Stiže pomračenje Sunca: Na ova četiri znaka će najviše utjecati

Blizanci

Pomrčina se događa u vašem sektoru prijatelja i ambicija – najvjerojatnije ćete imati novu ideju, a ona može biti vezana uz razgovor s nekim iz vašeg užeg kruga. Ideja će biti povezana s početkom neke vrste zarade ili s činjenicom da je važno na drugačiji način postupati prema vlastitim financijama. Također, pomrčina može pokrenuti vašu promociju na društvenim mrežama ili ćete ući u novi klub interesa.

Rak

Pomrčina se događa u vašem sektoru karijere – očekuje vas novi ciklus unutar vaše profesije, statusa i osobnih postignuća. Možete si postaviti novi cilj vezan uz svoju provedbu – na primjer, naučiti novo zanimanje ili predati dokumente nekoj državnoj agenciji.

Lav

Pomrčina se odvija u vašem sektoru svjetonazora, inostranih putovanja i studija, što znači da će općenito utjecati na to kako gledate na ovaj svijet, u što vjerujete i koja ideologija upravlja vašim životom. U trenutku pomrčine imat ćete potrebu proraditi na podsvijesti, priznati sebi nešto skriveno. Također je vjerojatno da ćete započeti novi studij ili otići na novo mjesto, u inostranstvo.

Djevica

Pomrčina se događa u vašem sektoru obiteljskih financija – najvjerojatnije će vaš partner imati novosti vezane uz plaću ili ćete odlučiti podići hipoteku, kredit ili vratiti novac od osiguranja. U dubokom smislu, pomrčina će vam donijeti početak ciklusa rada na vašoj unutarnjoj krizi – započinjete veliku transformaciju koja će vas potpuno promijeniti do 2025. godine.

Koji ste od 19 znakova? Horoskop drevnih Maja pogađa u samu srž karaktera

Koji ste od 19 znakova? Horoskop drevnih Maja pogađa u samu srž karaktera

Vaga

Pomrčina se događa u vašem sektoru odnosa – možda imate novog partnera ili može započeti novi ciklus u vašoj vezi s partnerom. Također je vjerojatno da počinje novo razdoblje u odnosima s poslodavcem – novi ugovor o radu, promjena prethodnog radnog odnosa.

Škorpija

Pomrčina se događa u vašem sektoru posla – krećete na novi posao, imate novog kolegu ili ćete vi zaposliti neku osobu. Također, isti sektor je odgovoran i za vaše zdravlje – možete započeti preglede, dobiti dijagnozu ili ćete ići kod liječnika. Također je vjerojatno da bi vaš posao mogao biti povezan s planovima da se preselite ili studirate.

Strijelac

Pomrčina se događa u vašem sektoru ljubavi, djece i hobija – sve to može iznenada doći u vaš život kao poticaj za početak. Na primjer, želite zatrudnjeti, a istovremeno ćete započeti novi kreativni posao ili neku vrstu hobija. Usput, može se povezati i sa zaljubljivanjem – možete upoznati osobu u koju ćete se zaljubiti ili ćete započeti tajnu intimnu vezu.

Jarac

Pomrčina se događa u vašem sektoru nekretnina – možete započeti ciklus za završetak kupnje ili prodaje stana, kuće ili zemljišta. Vjerovatno je i da ćete zbog partnera početi živjeti u novom mjestu – na primjer, zajedno iznajmljujete kuću ili ćete se doseliti k njemu. Pomrčina može biti povezana i s novostima unutar vaše obitelji – netko od roditelja može objaviti važnu vijest ili ćete dobiti novog rođaka.

10 stvari koje najviše nerviraju svaki znak Zodijaka: Ovna narodnjaci, Djevicu kašnjenje...

10 stvari koje najviše nerviraju svaki znak Zodijaka: Ovna narodnjaci, Djevicu kašnjenje...

Vodolija

Pomrčina se događa u vašem sektoru kretanja, putovanja i majstorskih tečajeva: započinjete novu rutu, kojom ćete hodati sljedeće 2 godine. Na primjer, put može biti povezan s liječenjem ili poslom. Možete se dodatno školovati i to školovanje će trajati do 2025. godine.

Ribe

Pomrčina se događa u vašem financijskom sektoru – krećete u novi ciklus, na primjer, možete biti obaviješteni o promjeni financijskog ugovora ili ćete imati novi izvor prihoda. Također započinjete novi ciklus u razradi vlastitog samopoštovanja – shvatit ćete da je vrijeme da se brinete o sebi, učinite se sretnijim i shvatite što vam zaista donosi osjećaj sreće i ispunjenja.

Prognoza za pomrčinu 5. maja 2023.

Što se tiče druge pomrčine, ona se događa u trenutku punog Mjeseca u znaku Škorpiona, što znači da ćete staviti tačku na neko važno pitanje u vašem životu, koje je za vas postalo aktualno u jesen 2021. godine.

Škorpion je znak velikih financija, obiteljskog kapitala i investicija, kao i unutarnje krize. Zanimljivo, ovom pomrčinom također vlada Mars, a drugi suvladar je Pluton, koji ovaj događaj obdaruje intenzivnom i vrlo napadnom muževnom energijom.

Ovan

Pomrčina se događa u vašem sektoru kriza, velikih financija i kapitala. Vjerojatno ćete završiti s procesom koji se odnosi na financijski problem obitelji. Na primjer, zatvorit ćete hipoteku, zajam, dobiti novac od osiguranja. Osim toga, vjerojatno ćete okončati neku unutarnju krizu ili iskustvo koje je vezano uz vaše obiteljske poslove.

Tibetanski horoskop: Saznajte šta godina rođenja otkriva o vama

Tibetanski horoskop: Saznajte šta godina rođenja otkriva o vama

Bik

Pomrčina se događa u vašem sektoru odnosa – možete prekinuti svoj obiteljski život, na primjer, dovršiti proces razvoda. Međutim, moguća je i obrnuta situacija – brak pa čak i rođenje djeteta. Osim toga, može vam se otkazati ugovor o radu ili možete ponovno potpisati postojeće dokumente.

Blizanci

Pomrčina se događa u vašem zdravstvenom sektoru – možete dobiti dijagnozu, završiti liječenje ili otići liječniku. Osim toga, vjerojatno ćete završiti nekakav ciklus u okviru posla – odlazak u drugi odjel, promjena voditelja ili velika transformacija u timu.

Rak

Pomrčina se događa u vašem sektoru djece – može se dogoditi važan događaj vašem djetetu (trudnoća, upis na fakultet, itd.). Također je vjerojatno da ćete razmišljati kojom vrstom kreativnosti da se bavite, a jedan od vaših hobija će doživjeti promjene. Također možete stati na kraj pitanjima svoje ljubavi prema sebi – doći do razumijevanja što je važno za vas da budete sretni.

Lav

Pomrčina se događa u vašoj obitelji i sektoru nekretnina – možete prodati ili kupiti kuću ili stan ili će se dogoditi važan događaj u vašem odnosu s roditeljima. Na primjer, vaša majka će otići u mirovinu ili će se odlučiti preseliti na selo. Također je vjerojatno da biste mogli prekinuti vezu s nekim od članova svoje obitelji.

Veliki ljubavni horoskop: Rakovi imaju emotivne dileme, Djevice čekaju iskušenja

Veliki ljubavni horoskop: Rakovi imaju emotivne dileme, Djevice čekaju iskušenja

Djevica

Pomrčina se događa u sektoru vaših odnosa s rodbinom, kao i putovanja – možete otići na mjesto svog djetinjstva ili će doći do susreta s voljenim osobama. Osim toga, možete dobiti neki važan dokument, potvrdu ili državni papir. Također je vjerojatno da ćete se odlučiti za blog ili će doći do promjene u vašem neposrednom okruženju.

Vaga

Pomrčina se događa u vašem sektoru financija i samopoštovanja – vjerojatno ćete dobiti neku svotu novca ili ćete imati važnu situaciju koja će, takoreći, istaknuti "koliko vrijedite". Na primjer, ako planirate dobiti povećanje plaće, tada ćete do 5. maja dobiti obavijest.

Škorpion

Pomrčina se događa u vašem znaku, što znači da će imati maksimalan karmički utjecaj na vaš život. Na primjer, možete odlučiti promijeniti svoje ime, prezime, izgled ili će se situacija odnositi na vaše obiteljske odnose, razvod ili vjenčanje. U svakom slučaju, 5. maja završava veliki ciklus u vašem životu, koji je započeo 2021. godine – jako ste se promijenili i nastavljate ići prema promjenama.

Strijelac

Pomrčina se događa u vašem sektoru svih tajni – možete saznati ono što je skriveno od vas. Na primjer, kroz konzultacije s psihologom, liječnikom ili s nekim iz ezoteričnog područja. Također, pomrčina može biti povezana s vašim planovima za daleka putovanja – možete otići na neko udaljeno mjesto koje je dijelom vezano uz vašu prošlost ili gdje ste već putovali.

Šta svakom znaku Zodijaka donosi period do 6. maja: Vrijeme izazova i problema

Šta svakom znaku Zodijaka donosi period do 6. maja: Vrijeme izazova i problema

Jarac

Pomrčina se događa u vašem sektoru prijatelja – možete prekinuti vezu s nekim iz kruga voljenih ili odlučiti na neki način napustiti neku vama važnu zajednicu. Također je vjerojatno da ćete donijeti odluku o svojim planovima za budućnost – oni se jednostavno mogu dramatično promijeniti zbog vašeg bračnog partnera ili zbog vašeg poslodavca.

Vodolija

Pomrčina se događa u vašem sektoru karijere – možda završavate važan ciklus vezan uz posao ili karijeru. Na primjer, možete odlučiti dati otkaz ili vaš poslodavac može najaviti otkaz. Vjerojatno je da će sam događaj pomrčine biti povezan sa završetkom važnog ciklusa u životu s nekim postignućima u poslu ili u životnom stilu.

Ribe

Pomrčina se događa u vašem sektoru putovanja – možete otići negdje na godišnji odmor ili se odlučiti vratiti iz inozemstva. Također je vjerojatno da ćete dobiti važan dokument vezan uz međunarodne aktivnosti. Osim toga, vjerojatno ćete promijeniti svoj svjetonazor – doći ćete do razumijevanja što je za vas dobro, što vas čini sretnim i ispunjenim. To je djelomično zbog događaja koji su vezani za vašu djecu ili s vašom kreativnošću, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije