Astrolozi: Planet ljubavi do 17. jula donosi važne promjene u naše živote

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi: Planet ljubavi do 17. jula donosi važne promjene u naše živote
Foto: Pexels / Ilustracija

Venera je 23. juna ušla u sazviježđe Blizanaca i tu ostaje sve do 17. jula. Tokom ove tri sedmice bit će mnogo sjajnih šansi za znakove horoskopa. Evo kako najbolje da ih iskoristite i otključate svoj unutrašnji potencijal, navode astrolozi.

Moćna Venera donosi snagu i energiju. Mnogi će konačno dobiti snagu da savladaju razne vrste prepreka koje su ih dugo sputavale, zbog kojih se nisu usuđivali ići dalje.

Ovo je vrijeme snažnog naleta energije i snage volje. To je naročito važno u trenutku kada 28. juna Neptun krene retrogradno.

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Venera je planet ljubavi. Ako već imate srodnu dušu ili ste je tek pronašli, Venera će vam pomoći da ojačate svoj odnos, produbite povjerenje, intimnost, da napravite korak dalje.

Objavljen ljetni horoskop: Jedan znak bit će posebno uspješan

Objavljen ljetni horoskop: Jedan znak bit će posebno uspješan

Ali, da biste to uspjeli, ne možete pustiti da se sve samo od sebe dogodi. Morate biti otvoreni jedni prema drugima, govoriti o svojim osjećajima, o onime što vam smeta, što biste željeli da bude bolje. Samo tako se stvara odnos povjerenja i poštovanja.

Ako ste i dalje slobodni, Venera će vam poslati mnogo šansi da upoznate nekoga tko je zanimljiv i vrijedan pažnje.

Samo je potrebno da izađete iz kuće! Neće vam srodna duša pozvoniti na vrata! Romantika, flert, zabavljanje – sve će to biti dobrodošlo do 17. jula.

Venera će vam dati neophodnu energiju da savladate umor, apatiju, bezvoljnost, ako postoje, tvrde astrolozi. Ako se trenutno ne osjećate najbolje, Venera će vam pomoći. Samo je potrebno da slušate svoje tijelo.

Ako vam se ide u prirodu, ostavite sve i idite! Ako biste radije ostali kod kuće i opustili se, osamili, napravite tako. Ništa ne trebate raditi na silu.

Koga čeka najviše sreće?

Blizanci su znak komunikacije. Stoga će svi oni kojima je posao vezan za komunikaciju s drugima, koji su vješti s riječima, imati šansu da ostvare najbolje rezultate.

Sreća će pratiti one koji su pozitivni, vedri, otvoreni, nasmijani, koji žele dobro sebi, ali i drugima, poručuju astrolozi, a piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije