Astrolozi kažu - upišite ove datume: "Posebni dani do maja sljedeće godine"

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi kažu - upišite ove datume: "Posebni dani do maja sljedeće godine"
Foto: Pixabay / Ilustracija

U 2022. godinu ušli smo s Jupiterom u znaku Riba, pišu astrolozi.

Jupiter je planet optimizma, obilja, rasta, bogatstva i sreće, a kad se nađe u znaku Riba i još se spoji sa svojim suvladarom Neptunom, potrebno je skloniti logiku i usuditi se sanjati velike i (ne)realne snove.

Jupiter je u znak Riba ušetao 29. decembra 2021. gdje će ostati do 20. decembra 2022. godine. S obzirom na to da će dosta brzo prolaziti kroz ovaj znak i već 11. maja 2022. ući u znak Ovna, dobro je da budemo u potpunosti svjesni astroloških darova koji nam se pružaju na samom početku, ali i na kraju godine kad Jupiter opet iz Ovna pređe u Ribe, dalje navode.

Granična policija BiH uhapsila državljanina Turske zbog krijumčarenja ljudi

Granična policija BiH uhapsila državljanina Turske zbog krijumčarenja ljudi

Kažu, kad Jupiter uzme svoj puni zamah i to u znaku u kojem je svoj na svome (znaku Riba) optimizam, vjera i nada nadvladat će tamu i strah i idealno je vrijeme da se usudimo sanjati sve što do sad nismo smjeli.

Jupiter sekstil Uran – 18. februar 2022. – može donijeti iznenadne i uzbudljive prilike. Sreća nam se može osmjehnuti po pitanju ljubavi i novca. Ovo je vrijeme da iskoristimo svoje talente i da promijenimo svoju životnu rutinu. Naše psihičke i intuitivne sposobnosti mogu biti jake u ovom periodu pa je dobro da slušamo svoj unutrašnji glas. Važno je napomenuti da utjecaj ovog aspekta, zbog dozvoljenog orbisa djelovanja između planeta, možemo osjetiti već krajem januara.

Jupiter konjukcija Neptun – 12. april 2022. – zasigurno je najvažniji aspekt u 2022. godini jer se radi o dva vladara Riba koji se u ovom znaku susreću nakon 166 godina. Iako će ove dvije planete na istom stepenu znaka Riba biti u aprilu, utjecaj ove snažne konjukcije obilježit će cijelu 2022. godinu, a posebno period od 17. marta do 26. aprila 2022. godine. Ovo je vrijeme za snove i to velike i (ne)realne! Vrijeme je da se usudimo budni sanjati i da jasno pokažemo Univerzumu što smo sve spremni primiti.

U ovom periodu, tačnije od 21. aprila do 26. aprila 2022. imat ćemo i zanimljiv stelij planeta u znaku Riba što je samo dodatni pokazatelj sreće koja nas prati pa svakako zabilježite i ove datume u svoj kalendar.

Jupiter sekstil SMČ – 13. april 2022. – aspekt je koji donosi dodatnu čaroliju u naš život i pokazuje nam što je sve moguće za nas. Za vrijeme ovog tranzita dobro je da pratimo što se događa oko nas i ko nam ulazi u život jer ovo može biti važno vrijeme koje određuje daljnji tijek našega života.

Jupiter sekstil Pluton – 4. maj 2022. – pojačava energiju obilja i bogatstva što ukazuje na to da je ovo dobro vrijeme za poduzimanje potrebnih koraka u smjeru osobnog i životnog napretka.

Energije svih navedenih aspekata povoljno je iskoristiti do 10. maja 2022, odnosno do ulaska Jupitera u znak Ovna. Jupiter će u znaku Ovna boraviti do 28. oktobra 2022. nakon čega će se opet vratiti u znak Riba gdje će ostati do 20. decembra 2022. godine, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije