Astro prognoza do 27. juna: Moguće sve vrste iznenađenja i događaja!

0
Radiosarajevo.ba
Astro prognoza do 27. juna: Moguće sve vrste iznenađenja i događaja!
Foto: Pexels / Ilustracija

Sveukupno, cijela sedmica je obojena promjenjivim energijama pa su moguća svakakva iznenađenja i događanja.

Početak sedmice započeli smo nastavkom energije od nedjelje, kada je Mjesec ušao u znak Škorpiona. Zbog toga ćemo sve doživljavati intenzivnije, značajnije, dublje. Sunce prelazi u znak Raka i tu ostaje sve do 22. jula, a Jupiter je krenuo svoj retrogradni hod.

Retrogradni Jupiter donijet će nam ponovne prilike za rješavanje nekih pravnih stvari koje su već trebale biti ranije gotove, no vjerojatno su se odugovlačile pa eto sada mogućnosti da budu riješene. Retrogradan Jupiter započinje na 2. stupnju Riba i u tom znaku ostat će još do kraja srpnja/jula, nakon čega će se vratiti nazad u Vodenjaka sve do kraja 2021. godine.

Boravak u Ribama donio nam je željom za duhovnošću pa stoga ovih par dana, pogotovo dok je Mjesec u Škorpionu, a Merkur još retrogradan, bilo bi dobro posvetiti se sebi i svom unutarnjem svijetu. Kako biste očistili nepotrebne stvari koje nosite sa sobom, te se oslobodili nepotrebnih misli koje vas koče u daljnjem kretanju naprijed i nekim novim putevima.

Otpustite sve negativne misli te oprostite sebi i drugima jer u utorak, 22. juna, kada Mjesec prijeđe u znak Strijelca, a Merkur krene u direktni hod, osjećat ćemo neku lakoću postojanja, nalet pozitivne energije i neku novu nadu da će sve na kraju biti dobro.

Jedinu težinu ovdje možemo osjećati zbog opozicije Venere i Plutona, koja kao da nas koči u našim naumima. Venera u Raku želi podijeliti ljubav i nježnost, toplinu i brigu, želi da svima bude lijepo i ugodno, želi romansu, izgaranje. No hladni Pluton iz Jarca ju koči svojim poprijekim pogledom i ne mogućnošću da dopre do njegovog hladnog srca.

Ovo su i karmički susreti, koji sada ponovo dobivaju priliku testirati svoju ljubav, da li su dosad naučili sve potrebno ili će sada ponovno, pod teretom prejake strasti i svega što proizlazi iz toga, ponovo pobjeći u neprekidni krug lovca i plijena.

Toj opoziciji pridonijet će i pun Mjesec u Jarcu, zbog čega će se ta os Rak – Jarac još više povećati. Jedni će žudjeti za ljubavlju i obitelji, a druga strana će reći – ne sada, imam važnijeg posla, jer treba prvo riješiti sve potrebno da bi se moglo uživati. Potom će Venera i Sunce, kao i obično, podviti svoja leđa, jer Raku nije teško žrtvovati se za obitelj i ljubav u koju vjeruje.

Ovaj pun Mjesec neće biti pretjerano emotivan niti izazovan pa ćemo samo osjetiti da nam se nakupilo dosta posla i briga te da je vrijeme da se primimo posla i neke stvari dovršimo. No imajmo na umu da je još uvijek aktualan kvadrat Saturna i Urana pa ovdje vidimo borbu ljudi na pozicijama koji se bore čija će moć pobijediti i tko je jači.

U petak, 25. juna, Neptun kreće retrogradno na 23. stepenu Riba i opet će se susresti s Merkurom pa su moguća otkrivanja zavrzalama, obmanjivanja i laži s kojima smo bili okruženi zadnjih mjesec dana, a vjerojatno i duže, a da toga nismo bili niti svjesni.

U nedjelju, 27. lipnja, Venera prelazi u znak Lava, i tu ostaje do 21. jula, gdje se pridružuje Marsu.

Zbog toga se povećava želja za dokazivanjem, pokazivanjem, trošenjem novaca na velike i skupe stvari, kako bi pokazali da imamo, ali i na pompozne romantične izljeve ljubavi koje moraju svi da vide.

Sveukupno, cijela sedmica je obojena promjenjivim energijama pa su moguća svakakva iznenađenja i događanja, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije