Apsolutni viralni hit: Bakicu morali spašavati zbog selfieja

Radiosarajevo.ba
Apsolutni viralni hit: Bakicu morali spašavati zbog selfieja
Foto: Facebook / Sve za slavu :D

Elsa, pomjeri se, svijet ima novu snježnu kraljicu - i to bakicu koja je sve riskirala da dobije sjajan selfie i zamalo se, na santi leda, izgubila u moru.

Judith Streng iz Texasa išla je posjetiti Jökulsárlón Lagoon na Islandu, sa sinom Rodom, a onda je uočila santu leda koja je bila u obliku prijestolja. 

"Bila je savršeno mjesto za sjedenje. Pogledala sam je i pomislila - jao, pa ovo će biti zabavno", ispričala je Judith poslije novinarima.

I tako je i učinila. Popela se na santu leda, nasmijala i - kvrc... ono što nije planirala jeste da će veliki val odlomiti baš taj komad leda, a Judith se našla kako na ledenom tronu pluta prema pučini.

"Stvarno sam mislila da sam sigurna. Prije mene je sjedila jedna djevojka, pa onda dvije djevojke i mislila sam, pa što ne bi i ja", ispričala je Ledena kraljica.

Sve za slavu :D - undefined

Foto: Facebook: Sve za slavu :D

Srećom, u blizini se našao brod čiji je kapetan Randy Lacount spasio nestašnu bakicu prije nego što je bilo kasno.

Judith je cijela situacija bila izrazito smiješna, a korisnici društvenih mreža potpuno su se oduševili pričom o bakici:

"Frozen 3 izgleda sjajno", napisao je jedan komentator, dok su drugi dodali: "Elsa za 60 godina."

Na sve to Judith je dala sjajnu repliku:

"Pa, svi znate da sam uvijek htjela biti kraljica. Mislim, dajte, ovo je bila moja šansa", rekla je gospođa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije