Ako ovo riješite smatrat će vas genijem: Pronađite štene na slici gdje se nalazi mnogo pasa

0
Radiosarajevo.ba
Ako ovo riješite smatrat će vas genijem: Pronađite štene na slici gdje se nalazi mnogo pasa
FOTO: Jagran Josh / Pronađite štene na slici

Rješavanje optičkih iluzija je odličan način za treniranje vašeg mozga i može pomoći u oštrijem razvijanju vaših kognitivnih i opservacijskih sposobnosti ako se redovno prakticira.

Sada je jedna mozgalica zaista izazovna, izazivajući ljubitelje zagonetki da pronađu usamljenog štene usred parka punog pasa svih oblika i veličina. Koliko god scena bila slatka, ova je stvarno teška.

Jeste li uspjeli primijetiti malog psića? Ne brinite ako niste, jer je ova mozgalica, koju je originalno podijelio Jagran Josh, daleko teža nego što se čini na prvi pogled, pogotovo s obzirom na veliki broj i raznolikost pasa na slici. Ako ste ga primijetili za 11 sekundi ili manje, onda bravo, vjerojatno imate intelekt genijalnog nivoa.

Španski savez kaznio Atletico Madrid zbog istupa navijača sa 20.000 eura!

Španski savez kaznio Atletico Madrid zbog istupa navijača sa 20.000 eura!

Ako i dalje imate problema, možda biste se trebali vratiti i pokušati ponovo, dijeleći sliku na dijelove u svom umu. Također, ne dopustite da vas varira veličina pasa, zapamtite, tražite štene, ne malog psa. Skenirajući svaki dio redom, pokušajte primijetiti detalje koji se razlikuju od ostatka slike.

Odgovor postaje vrlo očit kad ga jednom primijetite, iako to nije ništa jednostavno. Kao što možete vidjeti, malo štene je vrlo slične pješčane boje kao i staza, što ga čini prilično teškim za uočiti na prvi pogled. Međutim, kad se naviknete na ispitivanje sitnih detalja mozgalice, ovakve zagonetke će vjerovatno doći prirodno, piše Mirror.

Pronađite štene

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije