Zagreb: ABOP i KUKU$ stižu na jubilarni deseti SoMo Borac

0
Radiosarajevo.ba
Zagreb: ABOP i KUKU$ stižu na jubilarni deseti SoMo Borac
Foto: SoMo Borac / Deseto izdanje SoMo Borca

Deseto izdanje SoMo Borca u Zagrebu će 11. novembra okupiti regionalne stručnjake za digitalni marketing, a za dobru atmosferu na SoMo Partyju powered by Leanpay bit će zaduženi vrhunski glazbenici iz bendova ABOP (After je bolji od partija) i KUKU$.

ABOP već preko deset godina uspješno spaja elektronsku glazbu s nezaboravnim live koncertima, a žanrovsku širinu donosi im činjenica da su članovi potvrđeni instrumentalisti u popularnim domaćim bendovima. Osim njih, na pozornicu zagrebačke Hale stižu i popularni hrvatski treperi iz KUKU$-a u čijim će hitovima uživati posjetitelji SoMo Borca. Kao začetnici modernog zvuka na ovim prostorima poznati su u cijeloj regiji i iza sebe imaju više od 300 koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu.

SoMo Borac ove godine nagrađuje i najbolje projekte digitalnih medija

SoMo Borac ove godine nagrađuje i najbolje projekte digitalnih medija

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

"Ovogodišnji smo SoMo Borac, kako to i priliči jubilarnom izdanju, podigli na viši nivo, a zahvaljujući Leanpayu vrhunski ćemo se zabaviti u koncertima ABOP-a i KUKU$-a. Svi jedva čekamo 11. novembar kada ćemo u Zagrebu okupiti najjaču digitalnu zajednicu u regiji", istaknula je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Koncerti ABOP-a i KUKU$-a održat će se pod pokroviteljstvom Leanpaya, tvrtke koja svojim klijentima omogućuje digitalno plaćanje na rate bez potrebe za odlaskom u banku, papirologijom i kreditnom karticom.

Osim na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz svijeta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

SoMo Borac powered by Httpool najvažnija je regionalna nagrada za radove iz područja digitala. Jubilarna 10. dodjela nagrada održat će se 11. novembra u Zagrebu, budite dio događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mjestu i osigurajte svoju ulaznicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije