Young Lions BiH: Neka vas kreativnost vodi ka uspjehu

0
Promotivni tekst
Young Lions BiH: Neka vas kreativnost vodi ka uspjehu
Foto: YOUNG LIONS BIH / Young Lions BiH takmičenje

Ako ste mladi kreativac koji želi biti prepoznatljiv u marketinškoj industriji, Young Lions BiH takmičenje idealna je prilika da pokažete svoje talente i vještine u tri ključne kategorije: PR, Digital i Dizajn.

Na ovom prestižnom natjecanju, mladi entuzijasti koji se bave digitalom, dizajnom ili odnosima s javnošću, bilo u agenciji ili kao freelanceri imaju samo 24 sata da izraze svoju kreativnost te predstave svoje jedinstvene ideje i originalna komunikacijska rješenja na zadate izazove.

Ovogodišnje, sedmo po redu Young Lions BiH takmičenje održat će se 26. aprila u Sarajevu, a prijave za timove od dvije osobe do 30 godina starosti otvorene su do 24. aprila 2024. godine putem web stranice.

Pobjednički tim predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na oficijelnom Young Lions takmičenju koje će se održati 17. - 21. juna 2024. godine u Cannesu, uz pokrivene troškove avionskog prijevoza, smještaja i kotizacije. Bez dileme, to je za nacionalne pobjednike idealna šansa da svoje kreativne sposobnosti pokažu i van granica svoje zemlje te postanu prepoznati i na globalnoj sceni.

Inače, Young Lions BiH takmičenje odvija se u okviru Internacionalnog Cannes Young Lions Competition, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a u organizaciji agencije Via Media.

"Od samog početka, Young Lions BiH takmičenje podstiče mlade da teže visokoj kreativnosti što je svakako značajno za budući razvoj advertajzing industrije u Bosni i Hercegovini. Ključni cilj je da se okupe mladi kreativci koji su spremni istaknuti svoje oštroumne ideje i stvaralačke sposobnosti te ih pozivamo na lavovsku borbu na takmičenju koje im sasvim sigurno može donijeti lični ali i karijerni napredak", izjavio je Haris Mujanović, CEO agencije Via Media.

Dakle, ukoliko ste dovoljno hrabri i ambiciozni te želite pomjeriti granice svoje kreativnosti, ne oklijevajte pokazati svoje lavlje srce na Young Lions BiH takmičenju.

"Neka vas kreativnost vodi ka uspjehu", poručuju organizatori.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije