WhatsApp uveo veliku promjenu koju su svi korisnici dugo iščekivali!

0
Radiosarajevo.ba
WhatsApp uveo veliku promjenu koju su svi korisnici dugo iščekivali!
Foto: EPA-EFE / Aplikacija WhatsApp

Popularna aplikacija WhatsApp počela je uvoditi korisnicima širom svijeta novu opciju koja će biti dostupna svima u nadolazećim sedmicama.

Kreatori platforme za komunikaciju WhatsApp objavili su da korisnici sada mogu uređivati poruke nakon što ih pošalju.

"Za trenutke kada pogriješite ili se jednostavno predomislite, sada možete uređivati ​​svoje poslane poruke. Od ispravljanja jednostavne pravopisne pogreške do dodavanja dodatnog konteksta poruci, uzbuđeni smo što vam možemo omogućiti veću kontrolu nad vašim razgovorima. Sve što trebate učiniti je dugo pritisnuti na poslanu poruku i odabrati 'Uredi' iz izbornika do petnaest minuta nakon toga", objavio je Mark Zuckerberg na svom Facebook profilu.

Generalni sekretar UN-a: Sudski je priznata činjenica da je u BiH bio genocid. Za nas je to genocid

Generalni sekretar UN-a: Sudski je priznata činjenica da je u BiH bio genocid. Za nas je to genocid

"Uređene poruke imat će dodatak 'uređeno' pored sebe tako da oni kojima šaljete poruke znaju za ispravak, bez prikaza historije uređivanja.

Kao i kod svih osobnih poruka, medija i poziva, vaše poruke i izmjene koje napravite zaštićene su end-to-end enkripcijom. Ova se promjena počela uvoditi korisnicima širom svijeta i bit će dostupna svima u nadolazećim sedmicama", dodaju.

You can now edit your WhatsApp messages up to 15 mins after they're sent! 😅

Posted by Mark Zuckerberg on Monday, May 22, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije