Vukašin i ekipa proslavili nacionalni praznik Norveške (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Vukašin i ekipa proslavili nacionalni praznik Norveške (VIDEO)


Vukašin Brajić, predstavnik biH na ovogodišnjem eurosongu je zajedno sa ostalim predstavnicima koje se takmiče za najbolju pjesmu Evope prisustvavao u ponedjeljak svečanoj paradi povodom obilježavanja 17. maja, norveškog nacionalnog praznika.

Ispred kraljevske palače u Oslu, članovi kraljevske porodice tradicionalno pozdravljaju stotine hiljada norvežana ali i brojnih drugih turista.

Nakon toga delegacija BiH na Eurosongu posjetila je gradsku vječnicu gdje su se susreli i sa gradonačelnikom grada Osla, Fabianom Stangomom (Høyre).

U delegaciji BiH se pored Brajića nalaze i pet pratećih vokala (Elma Selimović, Dunja Gelineo Kajević, Danijela Večerinović, Edvin Hadžić i Marko Vulinović) nalaze još i redatelj nastupa Gorčin Stojanović, stilist Borut Mihalić, šefica pressa Maja Čengić, te vođa delegacije i komentator Dejan Kukrić.

Iako je dobio poziv, u Oslo nije otputovao i autor pjesme Dino Šaran.

Brajića ćemo gledati u prvom polufinalu ove manifestacije, u utorak 25. maja, a ukoliko se plasira u finale, onda i u subotu 29 maja.

Pogledajte video koji je naš predstavnik Vukašina Brajić postavio na svoj profil na YouTubeu

http://www.youtube.com/watch?v=BlAQGj_hg4o

Vezano:
Uporedite: Munja i Grom - "napumpana" ili stara verzija (VIDEO)


radiosarajevo.ba



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije