Vodič za kupovinu kućanskih aparata koji će se slagati s vašim načinom života

0
Promotivni tekst
Vodič za kupovinu kućanskih aparata koji će se slagati s vašim načinom života
Foto: Samsung / Frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom

Odabir kućnih uređaja često nije lak zadatak. Treba obratiti pažnju na brojne detalje, od funkcionalnosti do samog dizajna koji bi se savršeno uklopio u vaš enterijer. Zato, ukoliko i vi razmišljate o tome da svoj životni prostor opremite visokokvalitetnim uređajima koji će vam olakšati brojne svakodnevne aktivnosti u domaćinstvu, Samsung inovativni kućni aparati idealan su izbor za vas.

U nastavku predlažemo neke od njih.

Uz Bespoke Jet™ Complete do savršeno blistavog poda

Bespoke Jet™ Complete vaš je novi saveznik u održavanju higijene. Ovim uređajem možete čistiti različite vrste podova maksimalnom usisnom snagom od 210W i funkcijama koje osiguravaju efikasno i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u vazduhu ni na podu. Inovativna multifunkcionalna stanica za čišćenje automatski prazni prostor za skladištenje prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Osim toga, Bespoke Jet™ Complete je opremljen i naprednijim motorom sa digitalnim inverterom koji je brži, manji i efikasniji od konvencionalnog motora, a ima i duže trajanje baterije. Ovaj uređaj idealan je i ukoliko imate kućne ljubimce, s obzirom na to da ima četku posebno namijenjenu uklanjanju dlaka. Također, čišćenje je sada nikad lakše jer nećete morati da brinete o nedostupnim površinama. Štap usisivača možete prilagoditi svojoj visini, kako vam nijedan kutak ne bi predstavljao problem.

Bespoke Jet
Foto: Samsung: Bespoke Jet

Ukusna jela iz rerne sa Dual Cook i Dual Cook Flex sistemom

Ukoliko ste od onih koji vole da spremaju, ali i da uživaju u ukusnim specijalitetima, predlažemo vam Samsung rernu sa Dual Cook i Dual Cook Flex sistemom. Zahvaljujući ovoj rerni priprema jela jednostavnija je i brža nego ikada, jer imate mogućnost istovremenog spremanja na dva načina – pečenjem i kuhanjem na pari. Zapravo, uz Dual Cook Steam™ funkciju, možete spremiti zdrav obrok kuhan na pari, dok istovremeno u rerni imate različita jela pod različitim postavkama. Gornja i donja zona kuhanja u Dual Cook Flex sistemu mogu da rade i nezavisno i zajedno. Naprimjer možete koristiti samo gornju zonu za manja jela, obje zone za pripremu jela pod različitim temperaturama i vremenskim postavkama, ili pak cijelu rernu kao cjelinu za veće posude sa hranom. Također, ukoliko ste ljubitelji pržene hrane, pripremite njihove zdravije verzije bez prženja u dubokom ulju. Naime, opcija za prženje vazduhom kombinuje specijalni podmetač sa cirkulacijom vrelog vazduha koji obavija hranu. Ovo je idealan način za spremanje pomfrita, kroketa ili čak povrća, jer se tako eliminiše višak masti, a sve ostaje hrskavo i lijepo zapečeno vani i sočno iznutra. Osim funkcionalnosti, rernu karakteriše i modernizovani dizajn sa elegantnim kontrolnim panelom sa LCD displejem veličine 4,3", komande osjetljive na dodir i samo jedno dugme. Na osnovu šablona korištenja, on displej prikazuje najčešće upotrebljavane opcije, koje se brzo mogu odabrati.

Dual Cook
Foto: Samsung: Dual Cook

Sveobuhvatno hlađenje i čuvanje hrane i pića

Iz linije Samsung proizvoda predlažemo vam i frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom, koji sa svojih 600 mm dubine odgovara standardima kuhinjskih elemenata i u ravni je sa njima. Njegova prednost su izuzetno tanki zidovi u koje je SpaceMax™ tehnologijom ugrađena veoma efikasna izolacija. Na taj način stvoreno je više prostora u unutrašnjosti, a frižider prati liniju radnih elemenata. Ono što se pouzdano zna jeste da će hrana biti odlično rashlađena, jer sistem za sveobuhvatno hlađenje ravnomjerno rashlađuje svaku pregradu i svaki ćošak. On neprekidno provjerava temperaturu i kroz strateški postavljene otvore ubacuje hladan vazduh. Također, više ne morate da gubite energiju kako biste odledili svoj frižider, jer tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha i održava stabilnu temperaturu, čime se sprečava formiranje leda. Na taj način se mnogo brže dostiže željena temperatura, a sistem za hlađenje je manje opterećen, pa frižider traje duže.

Frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom
Foto: Samsung: Frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom

Lako do čiste i mirisne odjeće

Kada je u pitanju čista i mirisna odjeća, na scenu stupa Samsung WW9400B mašina za pranje rublja. Ova mašina uz Eco Bubble™ tehnologiju pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama. Stvara mjehuriće koji uklanjaju 24% više prljavštine na niskim temperaturama, štedi 70% energije i pruža 45% bolju njegu tkaninama. Također prepoznaje vrstu tkanine i optimizuje količinu mjehurića, trajanje ciklusa, temperaturu i brzinu centrifuge. Osim toga, savršeno se uklapa u vaš enterijer pa ćete istovremeno uljepšati dom i prati veću količinu rublja zahvaljujući ogromnoj zapremini od 11 kg u standardnom kućištu dubine 600 mm. SpaceMax™ omogućava dobijanje većeg prostora u unutrašnjosti, pa možete prati veću količinu rublja, uključujući velike krevetske pokrivače. Vođeno vještačkom inteligencijom, pranje se odvija lako i efikasno, jer ova mašina "pamti" vaše navike, predlaže odgovarajući program pranja i na vrijeme prikazuje potrebne informacije. Aplikacija SmartThings također pruža savjete o programima, kreira planove i rješava probleme. Uz to, automatski bira najbolji program sušenja za određeno punjenje mašine.

WW9400B mašina za pranje rublja
Foto: Samsung: WW9400B mašina za pranje rublja

Detalje o svim Samsung uređajima pronađite na LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije