The Frajle predstavile novu pjesmu 'Imala je lijepu rupicu na bradi'

Radiosarajevo.ba
The Frajle predstavile novu pjesmu 'Imala je lijepu rupicu na bradi'

Nakon što su prije nekoliko dana osvojile nagradu Oscar popularnosti u Banjoj Luci, i predstavile videospot za pjesmu Za kraj, The Frajle su opet s nama. Predstavljaju novu pjesmu Imala je lijepu rupicu na bradi.

Još jednom su posegnule u kajdanku istaknutog splitskog autora Zdenka Runjića, jer postoji neka neraskidiva veza između njih i "Runjićevih večeri" na kojima su uvijek rado viđene gošće. Između ostalog, The Frajle su 2013. godine osvojile Runjićevog galeba na istom festivalu izvodeći Meni trebaš ti i Našoj ljubavi je kraj

Originalnu pjesmu svojevremeno je izvodio Oliver Dragojević, a The Frajle su ovu pjesmu izvele prošle godine na "Runjićevim večerima" i pljesak publike bio je takav da se prirodno nametnula potreba da ju snime.

Pjesma Imala je lijepu rupicu na bradi ne nalazi se niti na jednom izdanju The Frajli, već će tek na jesen postati sastavni dio novog albuma.

Pjesmu možete skinuti na ovom linku.

Inače, The Frajle će svoj idući koncert imate 29. aprila od 20 sati u koncertnoj dvorani Lisinski.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije