Svi isčekuju Assassin's Creed Red: Otkriveno kada bi navodno trebao izaći

0
Radiosarajevo.ba
Svi isčekuju Assassin's Creed Red: Otkriveno kada bi navodno trebao izaći
Foto: Youtube / Assassin's Creed Red

Sudeći prema novim nezvaničnim informacijama, Assassin's Creed Red bi se u prodaji trebao pojaviti ove jeseni, a premijerni trailer nas navodno očekuje već tokom proljeća.

Bunny, content kreatorka koja je prošle jeseni bila pozvana na Ubisoftov Assassin's Creed Mirage launch party, tvrdi da je iz pouzdanih izvora bliskih Ubisoftu doznala da Ubisoft planira izdati Assassin's Creed Red nekada u novembru.

Također, navodi kako bismo premijerni trailer trebali vidjeti u maju, dok je premijerni gameplay prikaz planiran za novi Ubisoft Forward koji će navodno biti održan u julu.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Ova content kreatorka također tvrdi da bi Assassin's Creed Red mogla biti najzabavnija i najugodnija igra u serijalu, ali tom prilikom nije precizirala na šta tačno misli. O samoj igri još uvijek znamo vrlo malo.

Ono što ipak znamo, jeste da će njena radnja biti u period feudalnog Japana te da će imati veliki otvoreni svijet, dva protagonista i RPG elemente kakve smo imali u igrama kao što su Origins, Odyssey i Valhalla. Assassin’s Creed Red je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC.

[facebook]https://twitter.com/BunnyTheVillain/status/1752017371747754059[/facebook]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije