Šta je ovo snimljeno iznad Zemlje i zašto je NASA naglo prekinula prenos s ISS-a (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Šta je ovo snimljeno iznad Zemlje i zašto je NASA naglo prekinula prenos s ISS-a (VIDEO)

NASA je ponovno došla pod „lupu“ teoretičara zavjera koji tvrde da su još jednom svjedočili zataškavanju priče o vanzemaljcima.

Naime, prenos uživo s Međunarodne svemirske stanice (ISS) prekinut je brzo nakon što se u kadru, u pozadini, „ukazao“ neobičan, kako tvrde teoretičari, NLO.

Slučajnost? Možda. No, teoretičari su sigurni da je NASA prekinula prenos nakon što se objekat, u obliku potkovice, počeo približavati ISS-u.

Ipak, druge osobe koje su pogledale video komentiraju kako se možda radi o zemaljskom objektu za koji naše vlade ne žele da znamo.

NLO je uočio Scott Waring sa stranice UFO Sightings Daily, i proslijedio je snimak lovcu na vanzemaljce Tyleru Glockneru, koji ga je uploadao na YouTube:

U opisu je napisao: „Nije ovo prvi put da NASA prekida prenos uživo kada se uoči neidentificirani objekt.(...) Prenos se prekida samo kada se NLO pojavi.“

Tyler tvrdi da se isto desilo 2014, kada se veliki žuti disk pojavio iznad ISS-a.

Također, Jadon Beeson nedavno je učio nešto slično, a mediji su čak zatražili i komentar od NASA-e, odakle je odgovoreno:

„Odraz od prozora ISS-a.“

Možda žele da to mislimo? Ko zna...

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije