Social Media Summit prvi put u BiH

0
Promotivni tekst
Social Media Summit prvi put u BiH
Foto: Altermedia / Social Media Summit

Prvi Social Media Summit održat će se 19. maja u Sarajevu. Ovaj događaj organizuje marketinška agencija Altermedia, u prostoru Doma mladih – Centar Skenderija.

Cilj Summita je na jednom mjestu okupiti vodeće kompanije i brendove, te agencije i influencere koji kreiraju content za društvene mreže.

Društvene mreže su postale najjači kanali za interakciju, komunikaciju i komercijalni marketing. Eminentni govornici svojim izlaganjima, kroz edukativan sadržaja, objasnit će uspjeh društvenih mreža, njihov utjecaj, kako ih koristiti, koji su benefiti influencer marketinga i zbog čega odabrati određenog influencera za saradnju, te na koji način brendovi trebaju usmjeriti komunikaciju i content na društvenim kanalima.

Nestao pripadnik Oružanih snaga BiH nakon što je priveden: Porodica moli za bilo kakvu informaciju

Nestao pripadnik Oružanih snaga BiH nakon što je priveden: Porodica moli za bilo kakvu informaciju

Konceptualno Summit će podržati svaki društveni medij zasebno, kroz različite panel diskusije sa osobama koje su najaktivnije i najpopularnije na određenim platformama. Kompanije će na jednom mjestu imati priliku odabrati i procijeniti koji su to najbolji digitalni kanali za njihov brend ili uslugu, te vidjeti kako nastaju interesantni sadržaji koji mnogobrojnoj publici drže pažnju, kao i upoznati potencijalne predstavnike vlastitog brenda i pronaći kontakte za sljedeće profesionalne projekte.

U sklopu prvog Social Media Summita dodijelit će se nagrade "Digital cup" za najbolje digitalne kampanje u protekloj godini. Uslove za učešće u izboru, propozicije, kategorije, kao i prijavni formular možete pogledati na web stranici socialmediasummit.ba.

Ukoliko su vaše kampanje kvalitetne, izlaze iz granica uobičajenog, inspirišu i proizvode najefektniju komunikaciju prema ciljanim grupama, prijavite se!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije