Sjajne vijesti za gamere: Spyro the Dragon 4 izlazi uskoro?

0
Radiosarajevo.ba
Sjajne vijesti za gamere: Spyro the Dragon 4 izlazi uskoro?
Foto: Printscreen / Spyro videoigra

Ranije ovog mjeseca, saznali smo da studio Toys for Bob napušta Activision, ali da će udružiti snage s Microsoftom na razvoju svog novog projekta.

Nakon toga, mnoge je zanimalo na čemu bi ovaj razvojni tim mogao raditi – je li u pitanju novi IP ili pak nova Crash ili Spyro igra. Zahvaljujući novim insiderskim informacijama, možda smo saznali o kojoj videoigri se ustvari radi.

Ako je vjerovati popularnom YouTuberu pod nadimkom Canadian Guy Eh, inače poznatog po brojnim tačnim insiderskim informacijama i leakovima, Spyro the Dragon 4 je sljedeća videoigra studija Toys for Bob.

World Dog Show 2024: Najljepša Shiba Inu na svijetu iz Bosne i Hercegovine

World Dog Show 2024: Najljepša Shiba Inu na svijetu iz Bosne i Hercegovine

Nadovezujući se na nedavni članak novinara Jeza Cordena o novoj igri koju Toys for Bob razvija za Microsoft, Canadian Guy Eh navodi kako je tokom posjete nekoliko gaming događaja saznao da je spomenuta igra zaista Spyro the Dragon 4 te da je u razvoju od početka ove godine, što znači da je još uvijek u ranom razvojnom periodu. Takvo što potvrdili su mu brojni developeri i izvori s kojima je razgovarao, ali da je još uvijek rano za bilo kakve konkretnije detalje.

Je li konačno vrijeme za povratak simpatičnog ljubičastog zmajića? Vojska istinskih fanova će reći da jeste, ali ipak ćemo biti oprezni i pričekati zvaničnu potvrdu postojanja videoigre ili barem neke konkretnije dokaze da se nešto takvo "kuha u kuhinji" ovog studija, javlja Goodgame.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije