S by Sheriff&Cherry

Radiosarajevo.ba
S by Sheriff&Cherry
 


Dizajner i ilustrator Mauro Massarotto ponovno nastupa! Nakon oživljavanja Startas tena, Maoro je ovog puta za studio Sheriff&Cherry kreirao S by SHERIFF&CHERRY kolekciju sunčanih naočala koje je proizveo hrvatski proizvođač naočala optika Ghetaldus. Massarotto je sve dodatno začinio svojim prepoznatljivim stilom, i učinio ih upravo onakvima kakve želimo da one budu – pomaknute i klasične, upadljive i bezobrazno zgodne, svakodnevne i posebne, i – ono najvažnije - vrlo vrlo nosive!

11 modela sunčanih naočala iz kolekcije S by SHERIFF&CHERRY dolaze u dva modela - G11S i G12S, u prepoznatljivim i kultnim Gethaldusovim okvirima iz 70ih godina. Naočale se izrađuju ručno u poznatoj, pola stoljeća staroj, hrvatskoj optičarskoj kući Ghetaldus.Raspon cijena sunčanih naočala kreće se od 350 do 440 kuna, ovisno o modelu. Naočale moguće je nabavit u Sheriff&Cherry prodavnicama u Zagrebu i u Rovinju te u odabranim Ghetaldus prodavaonicama diljem Hrvatske.

(Mauro Massarotto)

















radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije