Push It Magazine: Issue 2

Radiosarajevo.ba
Push It Magazine: Issue 2


Nakon prvog međunarodnog štampanog broja koji je zaradio brojna priznanja čitatelja i smodnih insidera, PUSH IT donosi mnoštvo novosti, kako u online, tako i u štampanom formatu. Drugo međunarodno štampano izdanje Defender dolazi u četiri različite naslovnice. Svaki čitatelj ima priliku izabrati naslovicu koja mu se najviše sviđa. Jedna od naslovnica posvećena je Alexandru McQueenu i snimljena je tri dana prije njegove smrti. Haljina koja je za potrebe snimanja spota Bad Romance ustupljena Lady Gagi, nalazi se na ovoj naslovnici. Nažalost, tragedija koja je uslijedila odogodila je objavu ovih fotografija, te su sada konačno ugledale svijetlo dana.

Dizajnerska imena Maison Martin Margiela i Bottega Veneta te muški up-and-coming model Frey Mudd predstavljeni su na ostalim dostupnim naslovnicama. Za više informacija posjetite www.pushitmagazine.com gde ujedno možete naručiti Vaš štampani primjerak.







radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije