Preminula glumica Brittany Murphy

Radiosarajevo.ba
Preminula glumica Brittany Murphy

Foto: Imdb.com

Prema navodima ureda mrtvozornika, Medicinski centar Cedars-Sinai u Hollywoodu izvijestio ih je da je osoba imenom Brittany Murphy umrla u bolnici u nedjelju. Uzrok smrti 32-godišnje glumice nije objavljen, izvijestila je TV mreža MSNBC News, prenosi Hina.

TMZ prenosi kako je glumica pretrpila težak srčani udar. Navodno ju je pod tušem u nesvijesti pronašla majka Sharon.

Brittany je uzimala lijekove protiv gripe, te je bila jako bolesna neposredno prije infarkta, piše TMZ.

Glumica je počela povraćati u nedjelju rano ujutro, imala je simptome slične gripi, te je obitelji rekla kako se ne osjeća najbolje, tvrdi izvor.

TV magazin koji prati slavne, Access Hollywood, izvijestio je na internetskoj stranici da je uzrok smrti potpuni zastoj srca. Murphy je poznata po ulogama u filmovima 'Clueless', '8 Mile', 'Just Married', 'Girl, Interrupted', 'Sin City', 'Riding In Cars With Boys' i drugima.

http://www.youtube.com/watch?v=Zz-yIoSLWCk


Glasnogovornik Vatrogasne službe Los Angelesa izjavio je da je hitna služba 911 primila poziv s adrese 1800 N. Rising Glen Road, ulice u kojoj glumica živi u nedjelju oko 08 sati, po lokalnom vremenu. Glumica je prebačena u bolnicu, a proglašena je mrtvom po dolasku u Medicinski centar Cedars-Sinai.

Brittany Murphy bila je u braku sa scenaristom Simonom Monjackom, za koga se udala u maju 2007.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije