Smartphone / Premijera za BiH: Samsung Galaxy Note8 na bh. tržištu 15. septembra

06. 09. 2017. u 19:53:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Kompanija Samsung Electronics je premijerno u BiH, samo par dana nakon svjetske premijere koja je održana u New Yorku, predstavila svoj Galaxy Note8 pametni telefon namijenjen korisnicima koji hoće više i bolje.

Kompanija Samsung Electronics je premijerno u BiH, samo par dana nakon svjetske premijere koja je održana u New Yorku, predstavila svoj Galaxy Note8 pametni telefon namijenjen korisnicima koji hoće više i bolje.

Galaxy Note8 će biti dostupan na bosanskohercegovačkom tržištu od 15. septembra u crnoj ili zlatnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 konvertibilnih maraka, u ponudi BH Telecoma, Eroneta i M:tela, kao i u mreži ovlaštenih maloprodajnih partnera, Domod i Tehno Mag.

"Galaxy Note8 je namijenjen korisnicima koji žele više i bolje, žele uređaj uz pomoć kojeg je multitasking zabavan i na dohvat jedne ruke. Note8 je ultimativni uređaj za korisnike koji vole akciju i izazov, za korisnike za koje barijere ne postoje. Ti korisnici kao i naša vjerna Note zajednica su bili naše trajno nadahnuće prilikom dizajniranja Note8 uređaja", rekao je Damir Uzunović, voditelj ključnih kupaca za telekom proizvode u regionalnom predstavništvu kompanije Samsung Electronics.

Samsung je prvi put uveo Note seriju 2011 godine. Od tada se oformila zajednica entuzijasta koji imaju afiniteta za velike Note ekrane i S Pen olovku. Prema istraživanju tržišta koje je uradio Samsung, 85% korisnika Galaxy Note kažu da su vrlo ponosni na svoje uređaje i rado ih preporučuju prijateljima, dok 75% korisnika kaže da je to najbolji telefon kojeg su ikada imali.

 Galaxy Note8 ima jedinstveni i iznimno elegantni beskrajni ekran po prvi put u jednoj Note seriji, impresivne dijagonale 6,3-inča i Quad HD+ rezolucije, uz Super AMOLED tehnologiju. Korisnici tako imaju više prostora za gledanje omiljenih filmova, iščitavanje velikih dokumenta ili gledanje omiljenih muzičkih spotova uz što manje skrolanja i više prostora za kreativno korištenje poboljšanje S Pen olovke.

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA