Otkriven zvanični datum izlaska videoigre Devil May Cry: Peak of Combat

0
Radiosarajevo.ba
Otkriven zvanični datum izlaska videoigre Devil May Cry: Peak of Combat
Foto: Youtube / Devil May Cry: Peak of Combat

Devil May Cry: Peak of Combat, mobilna igra koja je do sada bila dostupna samo u Kini, očekuje svoj globalni izlazak 10. februara 2024. Oni koji se unaprijed registriraju za igru imaju priliku osvojiti razne nagrade prije zavničnog izdanja.

Nakon što je u junu 2021. godine lansirana za Android uređaje na kineskom tržištu, Devil May Cry: Peak of Combat donio je obožavateljima mobilnu RPG igru s licenciranim elementima iz Capcomovog popularnog hack and slash serijala.

Iako je globalno izdanje prvotno bilo planirano za 2. decembra prema informacijama iz Apple App Storea, čini se da je taj plan promijenjen.

Ministar Dizdar: "Novi napad na povratnike, uz upotrebu vatrenog oružja!"

Ministar Dizdar: "Novi napad na povratnike, uz upotrebu vatrenog oružja!"

Moguća odgoda globalne verzije vjerovatno je bila radi davanja dodatnog vremena NebulaJoy-u za usavršavanje lokalizacije za iOS i Android. Tokom nedavnog live prijenosa, developer je otkrio da Capcom ima visoka očekivanja u pogledu održavanja dosljednosti s materijalima iz glavnih igara serijala Devil May Cry.

Svi koji su se prethodno registrirali za igru dobit će in-game nagrade, a učesnici nagradne igre na društvenim mrežama imaju priliku osvojiti Amazon poklon kartice. Za učestvovanje, potrebno je pratiti zvaničnu stranicu igre na društvenim mrežama, lajkati kampanjsku objavu, podijeliti je i ostaviti komentar o najiščekivanijem dijelu igre, piše Bajtbox.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije