Oduševljenje među Star Wars fanovima: Objavljen trailer za novu priču o Ratovima zvijezda (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Oduševljenje među Star Wars fanovima: Objavljen trailer za novu priču o Ratovima zvijezda (VIDEO)

Objavljen je prvi trailer za jedan od najiščekivanijih filmova godine, novi segment priče iz legendarne franšize Ratovi zvijezda.

Nakon što se prošle godine 'Sila probudila' i srušila nekoliko filmskih rekorda, ove godine, u decembru, stiže Rogue One: A Star Wars Story.

Ovo je prvi spin-off u franšizi, a priča prati pobunjenike čija je misija ukrasti planove za Zvijezdu smrti: za one koji ne znaju, radi se o događajima koji su se desili prije prvog filma u franšizi, A New Hope, koji je izašao 1977.

Film je režirao Gareth Edwards, koji je režirao i posljednju verziju filma Godzilla, a u filmu glume Felicity Jones, Riz Ahmed, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker...

Rogue One samo je jedan od brojnih filmova koji se planiraju snimiti unutar Star Wars univerzuma, a nisu dio glavne priče. Kako se 'šuška', mogli bi gledati i film koji će nam otkriti nešto više o mladim danima Han Sola.

Pogledajte trailer:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije