Multitasking nije problem s ovim pametnim telefonom – on će pratiti svaki vaš korak

2
Promotivni tekst
Multitasking nije problem s ovim pametnim telefonom – on će pratiti svaki vaš korak
Foto: Samsung / Novi izbori

Vrijeme u kojem živimo podrazumijeva od nas da stižemo sve, sa svima da se čujemo, sve da organizujemo, da obavimo sve poslovne zadatke u zadatom roku, a uz to da nađemo vremena i za odmor i relaksaciju.

Tako je danas posao moguće obavljati i van kancelarije, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme.

Moguće je i organizovati razne poslovne događaje, sastanke, odgovarati na mailove, slušati muziku i obavljati važne
razgovore, skoro sve u isto vrijeme. Jedino što vam je neophodno da imate jeste dobar mobilni uređaj, koji će vas podržati u vašem multitaskingu i neće vam zadavati muke usporavanjem, blokiranjem ili nekim drugim problemom.

Izdržat će svaki tempo

Kompanija Samsung početkom ove godine na tržište je lansirala upravo takve telefone, one koji mogu podnijeti i izdržati svaki multitasking. Riječ je o telefonima Galaxy S22 serije u kojoj se nalaze tri modela – S22, S22+ i S22
Ultra, a upravo ovaj posljednji u sebi sadržava sve ono najmoćnije što se danas može prikupiti na tržištu.

Galaxy S22 Ultra zapravo je unaprijeđena verzija Galaxy Notea, koji se etablirao kao supertelefon za poslovne korisnike, dolazi sa S Pen olovkom, a neobično je jednostavno dizajniran. Riječ je o monolitu od stakla i aluminija, s ogromnim 6,8-inčnim ekranom koji je blago zaobljen na stranama i prekriva 90 posto prednje strane telefona.

Novi izbori
Foto: Samsung / Samsung S22

Telefoni iz serije S22 imaju poboljšanu bateriju, uz puno bržu mogućnost punjenja, što znači da nećete morati dugo čekati da se vaš telefon napuni kako biste ga mogli ponovo koristiti.

Vaši video pozivi, bilo da je riječ o poslovnim ili onima sa vašim najdražima, sa ovim telefonom su mnogo jasniji, a slika je čistija pa će vam se učiniti kao da osoba s druge strane ustvari sjedi pored vas. I kamera je na ovim telefonima poboljšana te daje fotografije i videosnimke vrhunskog kvaliteta. Galaxy S22 serija ima funkciju nazvanu Nightography koja omogućava snimanje oštrih i jasnih fotografija i videozapisa, čak i u noćnim uslovima. Galaxy S22 pravi nevjerovatne selfije, a posebno su lijepi selfiji snimljeni ovim pametnim
uređajem. Tu je i zabavan način rada Director's View, koji vam omogućava da pregledate sve kamere istovremeno i prelazite između njih. Možete čak uključiti i prozor za selfie kameru dok snimate.

Radite i uživajte uz vrhunskog pratioca

Samsung Galaxy S22 Ultra ima oznaku IP68, što znači da su i telefon i S Pen olovka otporni na vodu i prašinu,čak i nakon kardio-treninga ili ako vas slučajno uhvati kiša.

Putem aplikacije Samsung Music možete slušati svoju omiljenu muziku, a u isto vrijeme obavljati i neki drugi posao ili se jednostavno relaksirati uz omiljene ritmove koji vas opuštaju.

Zbog poboljšane svjetline, nećete imati problema da vidite ekran ni na jakom suncu. To je savršeno za sunčane i vedre dane koji su tu, a bit će ih i u narednom periodu.

Novi izbori
Foto: Samsung / Samsung S22

Telefoni iz Galaxy S22 serije idealni su za bilo koji posao ili zabavu. Možete izabrati manji ili veći, koji više preferirate, a da budete sigurni da će svi poslovi biti obavljeni bez greške. Makar što se telefona tiče.

Vjerujemo da su mnogi već pronašli spas za svakodnevni užurbani tempo u nekim od Samsung telefona, te da multitasking, koji je danas postao normalan, čini lakšim i izdržljivijim. Jedno je sigurno – Galaxy S22 telefon, koji god da izaberete, prati svaki vaš korak i olakšava obavljanje više poslova u isto vrijeme, što nam je svima neophodno.

Novi izbori
Foto: Samsung / Samsung S22

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Najnovije