Martinke na štiklu

Radiosarajevo.ba
Martinke na štiklu


Dr. Martensovi ženski modeli iz kolekcije Diva spadaju među najtraženijima ove sezone, sudeći po službenom web siteu kompanije.

Radi se o kultnim martinkama, ali namijenjenih damama koje ne mogu bez štikli. Kritičari koji ne razumiju žensku ćud kažu da je Dr. Martens Darcie Boot jedna od onih stvari zbog kojih možete samo da se počešete po glavi i pitate - zašto?

Izrađene su od tipične kvalitetne kože po kojoj su martinke i do sada bile poznate, u crnoj i bordo boji. Uz ove čizme, kolekcija Diva sadrži još neke, manje kultne modele sa istom visinom potpetice. Do sada su jedan od glavnih aduta firme bili su podplati - koji su stabilni, ne kližu se i pogodni su za sve vremenske uvjete. Kako će biti sa štikla verzijom - pokazat će praksa.

Darcie Boots se ponose drvenom petom i dizajnom koji će se dobro uklopiti u new-punk trendove. Ako ste punkerica u srcu a od vas se zahtijeva poslovni dress kode - možda vas ove čizme učine sretnima!

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije